Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει την πορεία ανόδου στη Super League!

Oι Γιαννιώτες επικράτησαν με σκορ 2-1 της Δόξας Δράμας εκτός έδρας και έφτασε τους 46 βαθμούς. Πλέον, η διαφορά τους από τον 2ο Απόλλωνα Σμύρνης είναι στους 10 βαθμούς, αν και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει ένα ματς λιγότερο.

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 21′ με κοντινή προβολή του Κριζμάν και εκεί φάνηκε πως θα έχει εύκολο απόγευμα. Ωστόσο, στο 63′ έγινε το 1-1 για τη Δόξα, χάρη σε κεφαλιά του Κρητικού και εκεί το ματς πήρε… φωτιά.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τρόπο, όμως, να… αποδράσουν στο φινάλε. Για την ακρίβεια, στο 90+4′, ο Λεό, που είχε μπει λίγο νωρίτερα αλλαγή, λύτρωσε την ομάδα διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Σιώπης, Κουκόλης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Κόντος (59′ Χάμπτον), Πινδώνης (82′ Μαρκοπουλιώτης), Σαμπανίδης, Κρητικός (90’+1′ Αποστολίδης), Ρόβας

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Λιάσος (74′ Κάστρο), Νικολιάς (74′ Λεό), Παμλίδης, Ελευθεριάδης (63′ Ξυδάς), Κρίζμαν

Στο άλλο ματς της Παρασκευής (28/2), ο Απόλλων Λάρισας πήρε εύκολο «διπλό» με σκορ 3-0 στην έδρα του Απόλλωνα Πόντου και μπήκε στην εξάδα της Super League 2. Σκόρερ για την ομάδα της Λάρισας οι Χατζής (67′), Σιφναίος (81′) και Μπαστακός (90΄+3′).