Ένα επικό βίντεο που στοχεύει κατευθείαν στην… ψυχή του Μαδριλένου οπαδού ετοίμασε η Ρεάλ, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League.

Μάλιστα, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας στάθηκε ιδιαίτερα στα γούρια και στη θετική ενέργεια των φίλων της, οι οποίοι έχουν τον δικό ξεχωριστό τους τρόπο για να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

«Ημέρα αγώνα… Όλοι έχουμε το τελετουργικό μας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη… Πείτε το αφοσίωση, εμμονή ή προκατάληψη. Κάνουμε τα πάντα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Φτάνουμε πρώτοι για το παιχνίδι ή κατεβαίνουμε τελευταίοι από το πούλμαν. Φοράμε την κλασσική φανέλα, καθόμαστε στο ίδιο κάθισμα… Βλέπουμε την ιστορία να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Όλα είναι στις λεπτομέρειες, στις παραδόσεις που κρατούν ακόμα… Αυτοί που κάνουν τη διαφορά πριν από κάθε παιχνίδι…

Είναι η μαγεία που δεν μπορείς να εξηγήσεις και που κάνει το ποδόσφαιρο πραγματικότητα. Όταν φτάνει η μέρα του αγώνα, να πιστεύεις στα γούρια σου. Καμία ενέργεια δεν είναι μικρή, καμία κίνηση ασήμαντη. Και όταν βλέπεις το λευκό τείχος ή ακούς την ιαχή, ξέρεις ότι έχεις παίξει το ρόλο σου. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο της Ρεάλ και το πραγματικό ποδόσφαιρο…» αναφέρεται στο βίντεο.