Οι «βόμβες» του Γιώργου Δώνη νωρίτερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova αναμένεται να φέρουν εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Εξελίξεις που δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα και εκτός συλλόγου τον Έλληνα προπονητή, που άφησε ξεκάθαρες αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του Τσάβι Ρόκα και τον τρόπο σκέψης του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Δώνης διαφωνεί με πολλά θέματα, όπως με την επικείμενη απόκτηση του Φραν Βέλεθ, αλλά και με την πρόταση που έγινε στον Βαγιαννίδη και αφορούσε τις συμμετοχές του. Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα: «Τον χρόνο συμμετοχής τον κερδίζεις παίζοντας».

Ο Δώνης ζήτησε ραντεβού για να συναντήσει Ρόκα και Αλαφούζο. Να τα πουν οι τρεις τους και είτε να λύσουν την παρεξήγηση, είτε να χωρίσουν.

Και είναι αλήθεια πως αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι από τα δύο θα ακολουθήσει. Οι πιθανότητες, πάντως, αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ της παραμονής του Δώνη στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Διότι μιλάμε για έναν προπονητή που δε δέχεται την παραμικρή παρέμβαση στο έργο του και τις τελευταίες μέρες βλέπει να γίνονται πράγματα τα οποία εκείνος αγνοεί.

Επιπλέον, αν ο Αλαφούζος δε δεχτεί να πάει στο συγκεκριμένο ραντεβού, τότε θα μιλάμε για δεδομένο χάσμα μεταξύ ιδιοκτήτη και προπονητή, που το πιθανότερο είναι πως θα φέρει και το «διαζύγιο». Ότι είχε γίνει και στην περίπτωση του Μαρίνου Ουζουνίδη.