Υποβασταζόμενος αποχώρησε από τη σκηνή του Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας ο Έλτον Τζον, καθώς ο 72χρονος μουσικός διέκοψε τη συναυλία που έδινε στο κατάμεστο στάδιο.

Με δάκρυα στα μάτια ο Έλτον Τζον, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό: «έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη».

Το κοινό τον αποχαιρέτησε με ένα ζεστό χειροκρότημα, για τις σχεδόν δύο ώρες που βρέθηκε στη σκηνή.

«Έπαιξα και τραγούδησα με όλη μου την καρδιά, μέχρι που η φωνή μου δεν μπορούσε άλλο. Είμαι απογοητευμένος, βαθιά αναστατωμένος και λυπάμαι. Έδωσα ό,τι είχα. Σας ευχαριστώ για την καταπληκτική στήριξη και αγάπη που μου δείξατε στη σημερινή παράσταση. Αιωνίως ευγνώμων. Αγάπη, Έλτον» έγραψε.

Προσβλήθηκε από πνευμονία

Νωρίτερα, ο Έλτον Τζον είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με άτυπη πνευμονία (atypical ή walking pneumonia). Πρόκειται για ένα είδος λοίμωξης του αναπνευστικού που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς, είναι λιγότερο σοβαρό από άλλους τύπους πνευμονίας, με τους περισσότερους πάσχοντες να μη χρειάζονται καν νοσηλεία.

Τα συμπτώματά της είναι ανάλογα εκείνων ενός άσχημου κρυολογήματος και περιλαμβάνει βήχα, πόνο στο στήθος, πονόλαιμο και πονοκέφαλο.

Χαμός στα κοινωνικά δίκτυα

Άμεσα οι θαυμαστές του δημοφιλούς τραγουδιστή έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και ταχεία ανάρρωση, ενώ τον ευχαρίστησαν για την προσπάθεια που έκανε, παρ’ όλη την κατάσταση της υγείας του.