Η Σακίρα ένωσε τις δυνάμεις της με την Τζένιφερ Λόπεζ και οι δύο εκρηκτικές λατίνες χάρισαν ένα αξιομνημόνευτο θέαμα στον τελικό του Super Bowl.

View this post on Instagram

Thank you @jlo for a night that shows how much Latinos have to offer! #SuperBowl

A post shared by Shakira (@shakira) on

Η Σακίρα και η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψαν την παράσταση στον τελικό της διοργάνωσης στο Hard Rock Stadium του Miami Gardens.

Ο τελικός του αμερικανικού ποδοσφαίρου φιλοξένησε δύο από τις διασημότερες σταρ της μουσικής βιομηχανίας και για 14 λεπτά με οι δυο τους ερμήνευσαν δημοφιλείς επιτυχίες τους, πλαισιωμένες από δεκάδες χορευτές.

Πρώτη στη σκηνή του Super Bowl εμφανίστηκε η Σακίρα, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ ακολούθησε αμέσως μετά και το φινάλε βρήκε τις δύο τραγουδίστριες μαζί στη σκηνή στο κέντρο του γηπέδου που φωταγωγήθηκε από πυροτεχνήματα.

Στις ΗΠΑ, το καθιερωμένο σόου στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς και ο τηλεοπτικός χρόνος είναι ο ακριβότερος για όσους θέλουν να διαφημιστούν.

Στο προηγούμενο Super Bowl οι θεατές απογοητεύτηκαν με την επιλογή ως κεντρικού σταρ τους Maroon 5.

Φέτος, όμως, αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω…

Η Σακίρα βγάζει γλώσσα και το internet  παραληρεί

Μία από τις στιγμές που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως από τους χρήστες των social media, όμως, ήταν αυτή που η Σακίρα, που γιόρτασε τα 46α γενέθλιά της την περασμένη Κυριακή, έβγαλε τη γλώσσα της στην κάμερα.

Δεν επρόκειτο για κάποιο ζωηρό παιχνίδισμα, αλλά για έναν φόρο τιμής στις ρίζες της.

Οι χρήστες των social media πρόσεξαν και σχολίασαν το γεγονός, διερωτώμενοι τι ακριβώς σημαίνει.

Κατά ορισμένους πρόκειται για το «zaghrouta»: μία παραδοσιακή αραβική έκφραση χαράς και πανηγυρισμού, που χρησιμοποιείται συχνά σε πάρτι και γάμους. Άλλοι, πάλι, αναγνώρισαν τις κινήσεις της γλώσσας ως κολομβιανή παράδοση των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

View this post on Instagram

Rock on! ??

A post shared by Shakira (@shakira) on