Αυτές οι στάσεις του σεξ είναι οι πιο ερεθιστικές και συνάμα αρκετά βολικές. Αν θέλεις μια ερωτική εμπειρία που δε θα πονάει το σώμα σου αλλά θα την απολαύσεις, συνέχισε να διαβάζεις.

Ανάσκελα

Είναι μια αρκετά βολική στάση και παράλληλα προσφέρει αρκετή αίσθηση καθώς υπάρχει πλήρης εισχώρηση του πέους.

Ξάπλωσε ανάσκελα και «σταυρώστε» τα πόδια σας με τον παρτενέρ σου, με τέτοιο τρόπο που να σχηματίζουν Χ. Οι κινήσεις είναι αργές και πολύ βαθιές, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση.

Πλάι

Είναι η στάση στην οποία νιώθεις την ανάσα του άλλου στον λαιμό και στο αυτί σου με αποτέλεσμα να ερεθίζεσαι πολύ. Είναι επίσης αρκετά ξεκούραστη στάση οπότε βολεύει και αρκετά.Όπως ο παρτενέρ σου βρίσκεται από πάνω σου, στρίψε τον κορμό σου στο πλάι και πέρνα το πόδι σου γύρω από την μέση του. Θα ελέγχεις πολύ καλύτερα την διείσδυση.

Στα τέσσερα

Είναι η ώρα ή να κάνεις πρωκτικό σεξ, άρα για αυτό η στάση αυτή είναι η ιδανική, ή να κάνεις κολπικό σεξ όπου και πάλι βολεύει, παρά το γεγονός ότι απαιτεί λίγη δύναμη στα χέρια. Έχετε και οι δύο τον έλεγχο της κατάστασης εδώ, για ένα αποτέλεσμα… εκρηκτικό.

Όρθια

Προφανώς και το να νιώθεις το κορμί του πίσω σου και να σε πιάνει από τη μέση, σε κάνει να νιώθεις εντελώς sexy και με τον εαυτό σου. Βολεύει από την άποψη ότι δεν πιάνονται τα γόνατά σας.

Εδώ κι αν χρειάζεται δύναμη, αλλά αν μπορεί να σε στηρίξει, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Επίσης, του δίνεις την ευκαιρία να νιώσει σούπερ δυνατός, και να διεισδύσει με μεγάλη ένταση.