Χωρίς τον Χοσέ Κρέσπο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Βόλο στην Τούμπα, για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς αποφασίστηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα και το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου ο Ισπανός σέντερ μπακ να προφυλαχθεί.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με την Λαμία και στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έχει μια μικρή συλλογή υγρού, που όμως δεν επηρεάζει την περιοχή του τραυματισμού που τον είχε αφήσει εκτός δράσης.

Ο Ιβηρας στόπερ θα προφυλαχθεί στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Βόλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα, ο Ζαμπά υποβλήθηκε σε τυπική αφαίρεση υγρού στο τραυματισμένο γόνατο, ενώ ο Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα της Δευτέρας θα αποφασιστεί στην αυριανή και τελευταία προπόνηση.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ένας κύκλος συνεχόμενων αγώνων κλείνει την Δευτέρα (27.01) στο γήπεδο της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον ΝΠΣ Βόλος έχοντας ως μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Μακριά από τις (συνηθισμένες πλέον όσο και αμήχανες) πρακτικές διχασμού κι αποδόμησης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν το απόγευμα του Σαββάτου (25.01) στο Αθλητικό Κέντρο του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, δίνοντας έμφαση στο κομμάτι της αμυντικής τακτικής.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και συνεχίστηκε με ρόντο και παιχνίδια τακτικής με στόχευση την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας. Στο φινάλε οι ποδοσφαιριστές εξασκήθηκαν στα τελειώματα.

Ο Λέο Ζαμπά υποβλήθηκε σε τυπική αφαίρεση υγρού στο τραυματισμένο γόνατο κι από αύριο επιστρέφει στο πρόγραμμα αποκατάστασής του. Ο Χοσέ Κρέσπο ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τη Λαμία, έκανε μαγνητική όπου διαπιστώθηκε ότι έχει μία μικρή συλλογή υγρού που δεν έχει επηρεάσει την περιοχή του τραυματισμού που τον έχει αφήσει εκτός δράσης.

Ο Ισπανός θα προφυλαχθεί κόντρα στο Βόλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα της Δευτέρας (27.01) θα αποφασιστεί στην τελευταία προπόνηση που είναι προγραμματισμένη την Κυριακή (26.01), στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».