Ο γνωστός τραγουδιστής Βαλάντης μίλησε για πρώτη φορά για την πρώην σύντροφό του Άντζυ Ανδριτσοπούλου που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή «My Style Rocks», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι δυο τους έφτασαν πολύ κοντά στην επισημοποιήση της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα ο Βαλάντης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώην σύντροφό του, Άντζυ Ανδριτσοπούλου, η οποία φέτος συμμετέχει στο «My style rocks».

Ο γνωστός τραγουδιστής, εξομολογήθηκε πως με την Άντζυ Ανδριτσοπούλου, βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μιας και ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι πριν χρόνια.

Ο ίδιος και η Άντζυ Ανδριτσοπούλου από το «My Style Rocks» έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος διήρκεσε 3,5 χρόνια, και μάλιστα η Άντζυ Ανδριτσοπούλου ήταν και πρωταγωνίστρια στην επιτυχία της δεκαετία του ’90 «Στο ασανσέρ», το οποίο ερμηνεύει ο Βαλάντης και έκανε τεράστια επιτυχία.

Παρόλο που χώρισαν λίγο πριν παντρευτούν, φαίνεται πως διατηρούν μια φιλική σχέση, αφού ο τραγουδιστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια στη κάμερα για την πρώην σύντροφό του.

«Η Άντζυ είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα και για αυτό το ερωτεύτηκα. Ερωτευτήκαμε και περάσαμε και τριάμισι χρόνια μαζί. Φτάσαμε στα σκαλιά της εκκλησίας», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλλάντης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Βαλάντης για την Άντζυ Ανδριτσοπούλου: