Δεν έχει προηγούμενο το σκάνδαλο που σχεδιάζεται εδώ και καιρό και ήδη έχει συντελεστεί στη Handball Premier και το οποίο αφορά την ατιμωρησία της ΑΕΚ για τα αίσχη των οπαδών της στον περσινό 4ο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Έναν τελικό που διεξήχθη στις 28 Μαΐου 2019 όπου είχαμε είσοδο των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο και… κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ, μπροστά από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ρίψεις αντικειμένων και καπνογόνου στα μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής που μαζί με το ντου στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του ματς προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του, για να ξεκινήσει και πάλι μετά από 45 λεπτά και αφού είχε εκκενωθεί το γήπεδο.

Για όλα αυτά λοιπόν η ΑΕΚ όχι μόνο δεν έχει τιμωρηθεί 8 μήνες μετά  και ενώ έχει ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος, αλλά δεν έχει οριστεί καν η δικάσιμος από τα αρμόδια όργανα που απ’ ότι φαίνεται πετάνε… αετό.

Οι πληροφορίες που απορρέουν από το ρεπορτάζ και από τα γεγονότα δημιουργούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τα αρμόδια όργανα όσο και το ρόλο της ομοσπονδίας.

Ερωτηματικά προκύπτουν για το που βρίσκεται ο φάκελος με τον οποίο θα δίκαζε η αθλητική δικαστής, ο οποίος κατά πώς φαίνεται έχει χαθεί από τα συρτάρια της ΟΧΕ!

Ως εκ τούτου 8 μήνες μετά από τον περιβόητο 4ο τελικό του πρωταθλήματος με τα απαράδεκτα επεισόδια και την εισβολή των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει τιμωρηθεί.

Οι πληροφορίες λένε ότι η αρμόδια δικαστής της ΟΧΕ ακόμα δεν έχει ανοίξει το φάκελο γιατί πολύ απλά δεν τον έχει παραλάβει από τη διοίκησης της ΟΧΕ.

Πως είναι δυνατόν λοιπόν να έχει ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα και να έχει φτάσει στου δρόμου τα μισά, μαζί με τη διοργάνωση του Κυπέλλου που βρίσκεται στην ημιτελική φάση και ακόμα να μην έχει προκύψει ουσιαστική εξέλιξη με την τιμωρία της ΑΕΚ, η οποία δεν δέχθηκε καμία ποινή για τα αίσχη των οπαδών της;

Σε ποια χώρα και σε ποιο άθλημα θα συνέβαινε τέτοιο ανάλογο περιστατικό όπου θα έπληττε βάναυσα τους κανόνες αξιοπιστίας και το περί δικαίου αίσθημα, όταν δεν τηρούνται οι προβλεπόμενες εκ του νόμου και των κανονισμών διαδικασίες απόδοσης των ευθυνών και τιμωρίας των υπαίτιων των θλιβερών γεγονότων που σημάδεψαν τον 4ο τελικό όπου ο Ολυμπιακός κατά τα άλλα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα της ΑΕΚ;

Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί η στάση της ομοσπονδίας που με βάση την μη… εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης φαίνεται ότι καλύπτει την ΑΕΚ;

Μια υπόθεση, την οποία θα πρέπει να αναλάβει να λύσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να μην τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ένα παιχνίδι, που καλύφθηκε από την δημόσια τηλεόραση και οι θεατές είδαν σε ζωντανή μετάδοση τα επεισόδια και την εισβολή των οπαδών της ΑΕΚ. Γεγονότα που δεν δέχονται αμφισβήτησης.

Παρόλα αυτά έχουν περάσει 8 μήνες και ακόμα η αθλητική δικαιοσύνη δεν έχει βγάλει απόφαση για τα όσα συνέβησαν στον περσινό τέταρτο τελικό. Μήπως περιμένουν να τελειώσει και το φετινό πρωτάθλημα για να πάει ο φάκελος στην αρμόδια δικαστή της ΟΧΕ και να αποφασίσουν;