Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από αρκετές μέρες.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου ο οποίος πήρε εξιτήριο την Τρίτη από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Ο γνωστός συνθέτης και παρουσιαστής έμεινε στο νοσοκομείο έντεκα ημέρες και επέστρεψε στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στις 4 Ιανουαρίου στη μονάδα εμφραγμάτων, έμεινε στην Εντατική, ακολούθησε τη θεραπεία του και τώρα του σύστησαν οι γιατροί να μείνει για μια εβδομάδα στο σπίτι του, να παίρνει τα φάρμακά του για να αναρρώσει πλήρως.

Η υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου επιβαρύνθηκε μετά το θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Κατέρρευσε όταν έμαθε για τον θάνατο του Θάνου

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας (30/12), όπου βρέθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του.

Την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του πολλοί συνδέουν άλλωστε και με τον θάνατο του αδερφού του Θάνου Μικρούτσικου. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες με το άκουσμα της είδησης του χαμού του αδερφού του ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέρρευσε στον διάδρομο του νοσοκομείου και ακόμα και την ώρα της κηδείας αδυνατούσε να πιστέψει την απώλεια του.

Το ισχυρό δέσιμο με τον αδερφό του και η θλίψη του φάνηκε και στην λιτή ανάρτηση στα social media που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον χαμό του αδερφού του.