Τα τυπικά απομένουν για την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ΑΕΚ με τον Νταμιάν Σιμάνσκι να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα από το βράδυ της Δευτέρας.

Ο 24χρονος Πολωνός αμυντικός χαφ που έφτασε στη χώρα μας στις 21:00 θα περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο νεαρός άσος θα αποκτηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν και αν η ΑΕΚ θελήσει να τον αγοράσει το καλοκαίρι, θα πρέπει να πληρώσει ρήτρα περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στην Αχμάτ Γκρόζνι.

Έτσι όπως φαίνεται ο Ίλια Ίβιτς που χειρίστηκε προσωπικά την υπόθεση, δίνει λύση στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ομάδα στη μεσαία γραμμή με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου. Τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.

Μια μεταγραφή όμως που προσπαθούσε να φέρει εις πέρας ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εδώ και αρκετές μέρες χωρίς να αφήσει τίποτα να διαρρεύσει και υπήρχε συγκεκριμένος λόγος γι’ αυτό.

Ο Σιμάνσκι έχει τον ίδιο μάνατζερ που έχει κι ο Κάρολ Σφιντέρσκι και όπως είναι λογικό ο Σέρβος δεν ήθελε να δημιουργηθεί εμπλοκή στη μεταγραφή με ενδεχόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.