Η ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, έχει ήδη βάλει τους στόχους της για την νέα χρονιά!

Γιορτές στην Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, απoλαμβάνοντας ευχάριστες στιγμές.

Συγκεκριμένα η Αθηνά Οικονομάκου, ταξίδεψε στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς  με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, στη Νέα Υόρκη ενώ η ίδια δεν σταματάει να μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τις χαλαρές της στιγμές.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και με κάθε ευκαιρία επισκέπτεται διάφορες χώρες του κόσμου.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να φτιάξει βαλίτσες και ταξιδέψει με τον άντρα της στη Νέα Υόρκη ξεφεύγοντας λίγο από το φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα.

Η Αθηνά Οικονομάκου όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες μοιάζει πραγματικά  ενθουσιασμένη με την ατμόσφαιρα της αμερικανικής μητρόπολης.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam:

Ο νέος στόχος

«Αν και έχω να γυμναστώ πάνω από 2,5 χρόνια (πριν μείνω έγκυος) κάπως το παλεύω ακόμα… Στόχος μου όμως για το 2020 είναι να εντάξω στο πρόγραμμά μου 2-3 ώρες γυμναστική την εβδομάδα! Για να δούμε..θα τα καταφέρω; Περιμένω σχόλια σας για είδη άσκησης που μου προτείνετε να ξεκινήσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Αν και έχω να γυμναστώ πάνω από 2,5 χρόνια (πρίν μείνω έγκυος🙈) κάπως το παλεύω ακομα.. Στόχος μου όμως για το 2020 είναι να εντάξω στο πρόγραμμά μου 2-3 ώρες γυμναστική την εβδομάδα! Για να δούμε..θα τα καταφέρω? Περιμένω σχόλια σας για είδη άσκησης που μου προτείνετε να ξεκινήσω🏃🏼‍♀️🤾🏼‍♀️🤸🏼🧘🏼‍♀️🏌🏼‍♀️🏊🏻‍♀️ _______________________________________ #newyearnewgoals #iwantitigotit #loveyourself #fitnessmotivation #fitgirlsinspire #newyork #equinoxhotels

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on