Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η 29χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας, λαίδη Κίτι Σπένσερ καθώς θα παντρευτεί, τον μεγιστάνα μόδας Μάικλ Λιούις.

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Λιούις λίγο πριν τα Χριστούγεννα λέγοντας τον μεγάλο «ναι» στον 61χρονο σύντροφό της.

Ο εκατομμυριούχος Μάικλ Λιούις, έχει γεννηθεί στην Νότια Αφρική και είναι 32 χρόνια μεγαλύτερος από το μοντέλο Κίτι Σπένσερ η οποία θα γίνει η δεύτερη σύζυγός του, καθώς ο επιχειρηματίας υπήρξε παντρεμένος και έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο τρία παιδιά.

Η προηγούμενη σύζυγός του Μάικλ Λιούις, Λέολα, είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο της με τον επιχειρηματία, αλλά δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα κάνει  το ίδιο και η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας.

Η λαίδη Κίτι Σπένσερ εργάζεται ως μοντέλο σε μεγάλους οίκους μόδας και έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης στην Ιταλία.

View this post on Instagram

Party ready with @esteelauderuk Pure Color Desire in the shade ‘Seduce’ ???? #EsteePartner

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν τον Αύγουστο, όταν η λαίδη Κίτι Σπένσερ έδωσε τέλος στον δεσμό της με τον επίσης πάμπλουτο 48  Νικολό Μπαρατιέρι ντι Σαν Πιέτρο, μετά από τέσσερις μήνες σχέσης.

Η πρόταση γάμου

«Ο Μάικλ έκανε πρόταση γάμου στην Κίτι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα» δήλωσε ένας φίλος της στην Daily Mail.

«Έκανε την αποκάλυψη στους γονείς της κατά την διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, όπου και τους επισκέφθηκε στο Κέιπ Τάουν που ζουν. Ο Μάικλ είναι ιδιαίτερα αγαπητός από όλους και παρά τον πλούτο του, είναι πολύ ταπεινός και χαμηλών τόνων».

Το ζευγάρι έχει κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις με την σχέση τους να γίνεται γνωστή όταν εθεάθησαν, τον περασμένο Μάιο, να βγαίνουν από ξενοδοχείο στην Νέα Υόρκη και να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Το perasm;eno καλοκαίρι , οι παπαράτσι φωτογράφησαν το διάσημο μοντέλο να βγαίνει από το αρχοντικό αξίας 19 εκατομμυρίων λιρών στο κέντρο του Λονδίνου, του συντρόφου της, με την ίδια να δηλώνει πως «δεν βιάζεται» να κάνει οικογένεια.

«Μπορώ να με φανταστώ με παιδιά κάποια στιγμή» είχε δηλώσει στην Daily Mail, «αλλά δεν έχω φτάσει καν στα 30. Έχω φίλους στην ηλικία μου που έχουν παιδιά και είναι τόσο γλυκά, αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να κάνουμε τα πράγματα στον καιρό τους».

View this post on Instagram

Wonderland ✨? @esteelauderuk #renutriv Dress: @albertaferretti

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on