Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.
Οι Σέλτικς δεν είχαν κανένα πρόβλημα μέσα στο Τορόντο και επικράτησαν με 118-102, φτάνοντας στο 21-7 στη βαθμολογία και είναι σταθερά στη 2η θέση της Ανατολής.
Η ομάδα της Βοστώνης ανήμερα των Χριστουγέννων είχαν σε φοβερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράουν με 30 πόντους έχοντας και 5 τρίποντο.
Ο Μπραντ Στίβενς είδε τους παίκτες του να επιβάλλονται γρήγορα στο Τορόντο, τον Κέμπα Ουόκερ να είναι ο τέλειος συμπαραστάτης του Μπράουν με 22 πόντους και από το τρίτο δωδεκάλεπτο και έπειτα οι Σέλτικς δεν είχαν αντίπαλο στο παρκέ.
Οι 24 πόντοι του Μπουσέ δεν είχαν αντίκρισμα για τους περσινούς πρωταθλητές του ΝΒΑ, την ώρα βέβαια που ο Νερς δεν είχε στην διάθεσή του τον Πασκάλ Σιακάμ, ο οποίος είναι τραυματίας.
Τα δωδεκάλεπτα: 19-28, 47-55, 66-88, 102-118
- Πώς μια ασθένεια επηρέασε την εξέλιξη του ανθρώπου πριν από 74.000 χρόνια – νέα μελέτη αλλάζει τα δεδομένα
- Αεροπορικός συναγερμός λόγω καυσίμων: Οι εταιρείες που αυξάνουν εισιτήρια έως 20% – Ποιες «κόβουν» πτήσεις
- «Μεγάλη Εικόνα»: Ο τρόπος που επιδρά η ΑΙ στα παιδιά είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα






