Ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς ξεστόμισε ατάκα κόλαφο!

«Τι φιάσκο ήταν αυτό χθες; Τι πανωλεθρίαμβος;»

Το πολυσυζητημένο φιάσκο στον τελικό του GNTM2 σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του χθες, χωρίς να κρύψει την έντονη δυσαρέσκειά του για το αποτέλεσμα.

«Τι φιάσκο ήταν αυτό χθες; Τι πανωλεθρίαμβος; Δύο νικήτριες δεν έχει ξαναγίνει πουθενά αυτό. Σε 50 χώρες παίζεται και όλοι πάντα βγάζουν μία. Δύο μόνο εδώ. Την κάναμε κι αυτή την ξεφτίλα. Αίσχος! Ντροπή σας! Τι ρεζιλίκι ζήσαμε. Περιμέναμε, ψηφίσαμε και βγαίνει η Βίκυ Καγιά και λέει “Sorry guys έπεσε το σύστημα”. Τι λες κυρία μου; Ποιο σύστημα; Είναι δυνατόν; Αλήθεια ρε Βίκυ; Τι λέτε ρε παιδιά; Ντροπή! Περιμέναμε από τον Οκτώβρη για να ακούσουμε αυτό; Ξεφτιλίκι δίχως αύριο!» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το χρονικό του τελικού

Πασαρέλες, χιλιάδες κλικ, επιβραβεύσεις και μια μοναδική εμπειρία στο Μιλάνο οδήγησαν τις Top 3 του GNTM, στη μεγάλη στιγμή του τελικού.

Oι τρεις καλύτερες, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου, Κάτια Ταραμπάνκο, ήρθαν αντιμέτωπες για τελευταία φορά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην τελική ευθεία.

Το σύστημα ψηφοφορίας για το κοινό δεν κατάφερε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων – για άλλη μια χρονιά – και η ισοπαλία έφερε δύο νικήτριες.

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού ήταν 3 φωτογραφίσεις. Το concept των φωτογραφικών δοκιμασιών ήταν εορταστικό. Υπό τον τίτλο «Celebration» οι 3 φιναλίστ φωτογραφήθηκαν από τον Δημήτρη Σκουλό, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και λάμψης.

Η τριπλή δοκιμασία του τελικού ολοκληρώθηκε με μια αίσθηση χαράς και ικανοποίησης τόσο από τους κριτές όσο και από τα επίδοξα top models.

Το τελευταίο ραντεβού, πριν την ανάδειξη της νικήτριας, είναι στο πλατό του GNTM, σε ατμόσφαιρα και διάθεση απόλυτα γιορτινή και λαμπερή.

Το πλατό γέμισε με ομορφιά και χάρη και το τηλεοπτικό κοινό είδε για άλλη μια τελευταία φορά όλες τις παίκτριες. Όλα τα κορίτσια του GNTM φόρεσαν τουαλέτες υψηλής ραπτικής από τη συλλογή του σχεδιαστή και κριτή του GNTM Άγγελου Μπράτη.

Στο πλατό βρέθηκαν και οι συγγενείς των τριών υποψηφίων για να τις εμψυχώσουν και να ζήσουν από κοντά αυτή την τόσο σημαντική στιγμή στην καριέρα τους.

Το φιάσκο

Για μία ακόμη χρονιά ο τελικός του «Next top Model» σκόνταψε στα τεχνικά προβλήματα και στην προχειρότητα του συστήματος ψηφοφορίας και της παραγωγής με αποτέλεσμα να υπάρξει αμηχανία και απόφαση να μοιραστεί το έπαθλο στις δύο κοπέλες που ούτως ή άλλως είχαν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία από τις βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Αμέτρητα τα οργισμένα σχόλια του κόσμου στα κοινωνικά δίκτυα καθώς δε βρέθηκε κάποιος που κατάφερε να ψηφίσει, τουλάχιστον όπως φάνηκε από μία μικρή έρευνα στο Τwitter…

«Ολο λάθος», «Ο,τι πιο αποτυχημένο σε τελικό τα τελευταία χρόνια» και άλλα παρόμοια γράφτηκαν ενώ δεν υπήρχαν θετικά σχόλια.

Αμήχανη η Καγιά

Εμφανώς αμήχανη, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι πάνω από 300.000 άνθρωποι μπήκαν στο σύστημα να ψηφίσουν για την τελική νικήτρια του GNTM 2, με συνέπεια να καταρρεύσει.

Και εφόσον το σύστημα κατέρρευσε, οι 300.000 άνθρωποι και ίσως άλλοι τόσοι που δεν πρόλαβαν να μπουν στο σύστημα, στο ένα λεπτό που είχαν στη διάθεσή τους, δεν ψήφισαν, ή ψήφισαν και η ψήφος τους δεν ελήφθη υπόψιν στην τελική βαθμολογία, καθώς δεν υπήρχε καταμέτρηση.

Ο τελικός του GNTM 2… κράτησε το μεγαλύτερο ευτράπελο για το τέλος, καθώς η ανατροπή που ανέμεναν πολλοί από την ψήφο του κοινού δεν έγινε ποτέ. Έγινε όμως μία άλλη ανατροπή, καθώς για πρώτη φορά αναδείχθηκαν δύο νικήτριες, η Άννα-Μαρία και η Κάτια, καθώς οι κριτές είχαν βγάλει ισοβαθμία στην αξιολόγησή τους.

Πάντως στα social media έγινε χαμός από σχόλια..