Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη αγχωτική νίκη επί του Αστέρα Tρίπολης, τόνισε ότι οι παίκτες του έδωσαν μάχη μέχρι το τέλος, αλλά επισήμανε ότι το ψυχολογικό πρόβλημα που εμφανίζεται στα παιχνίδια πρέπει να ξεπεραστεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι κρατάει και τι πετάει: «Το δεύτερο μέρος ήταν ισχυρό. Πιεστήκαμε αλλά παίξαμε το παιχνίδι μας και έδειξε να μάχεται η ομάδα. Βγάλαμε κούραση και ένα λάθος οδήγησε στο γκολ των αντιπάλων. Υποφέραμε αλλά δώσαμε τη μάχη στο γήπεδο».

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, «σκόρπισε» τη Λάρισα

Για το αν έχει εστιάσει στον φόβο που βγάζουν συγκεκριμένοι παίκτες της ΑΕΚ: «Δεν θα έλεγα ότι είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά είναι γενικότερα το πρόβλημα που είχε ως τώρα η ΑΕΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές υποφέρεις, αλλά μάχεσαι ως το τέλος του παιχνιδιού.

Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιωθούμε και να παίξουμε με ποιότητα. Έχουμε παίκτες να το κάνουν. Πρέπει να ξεμπλοκάρουμε της σκέψη μας, το ποδόσφαιρο παίζεται με φαντασία και όχι με φόβο».

Για το αν είναι αγωνιστικό, πνευματικό ή ψυχολογικό το πρόβλημα της ΑΕΚ: «Πιο πολύ είναι ψυχολογικό πρόβλημα γιατί έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά τότε έρχονται κάποιες αναμνήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο που φρενάρουν την ομάδα. Αυτό το εμπόδιο πρέπει να ξεπεράσουμε».

Για τον Βέρντε και για το ότι για δεύτερο σερί ματς ήρθε από τον πάγκο: «Ο Βέρντε είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ΑΕΚ. Υπάρχουν παιχνίδια όπου γίνονται συγκεκριμένες επιλογές. Για παράδειγμα σήμερα παίξαμε με 3-5-2 αλλά όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και πολύτιμοι για την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από