Τρία ζώδια έχουν τις πιο γκρινιάρες γυναίκες

Παρθένος

Στην περίπτωση της γυναίκας Παρθένου η γκρίνια είναι συχνή και καθημερινή. … Μέρα δίχως γκρίνια είναι μέρα χαμένη! Οι λόγοι που την οδηγούν στην μόνιμη γκρίνια; ΟΛΑ.  Ναι είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που για σένα είναι τόσο ασήμαντες αλλά για γυναίκα Παρθένο είναι άκρως σημαντικές. Γιατί δεν πέταξες τα σκουπίδια; Γιατί έχει τόση ζέστη; Γιατί έχει τόσο κρύο; Γιατί το τραγούδια αυτό πάντα να λέει δεν μπορώ και λοιπά!

Λέων

Να δώσουμε κάπου το στέμμα της γκρίνιας; Η «Βασίλισσα» του ζωδιακού είναι η γυναίκα Λέων.! Η γυναίκα Λέων λοιπόν έχει τον δικό της χαρακτηριστικό τρόπο να εκδηλώνει την μουρμούρα της και τις περισσότερες φορές η αιτία κρύβεται στο γεγονός ότι δεν της έδωσες όση σημασία θα έπρεπε! Πως τόλμησες και δεν είδες το νέο της κούρεμα; Πως γίνεται να μην φιλάς το χώμα που πατάει; Πως γίνεται να έχει πάντα δίκιο. ΠΩΣ;;;

Ιχθύς

Στην περίπτωση της γυναίκας Ιχθύ, η γκρίνια πάει συντροφιά με εκρήξεις και άπειρη κυκλοθυμία. Αφού φτιάχνει όλο το σενάριο στο κεφάλι της και το πιστεύει μετά δεν μπορείς να την πείσεις για το αντίθετο ότι και να κάνεις. Θα γλιτώσεις από την παράνοια της; Ούτε καν. Η γκρίνια είναι το λιγότερο!