H Κάτια Ζυγούλη, εκτός από διάσημο μοντέλο, σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μητέρα τεσσάρων παιδιών, από το περασμένο καλοκαίρι είναι πλέον και YοuTuber.

To Katia’s Stories έκανε εδώ και λίγο καιρό το ντεμπούτο του στο Διαδίκτυο και με συμβουλές για τη μόδα, ιδέες, συμβουλές προς μαμάδες και πολλά άλλα, με πρωταγωνίστρια φυσικά την όμορφη Κάτια Ζυγούλη.

Στο πρώτο Q+A (ερωτήσεις-απαντήσεις) βίντεο του καναλιού της στο YouTube, η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της οικογενειακής της ζωής, στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και των τεσσάρων παιδιών τους, απαντώντας στις ερωτήσεις που της έστειλαν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

View this post on Instagram

✨Απολλωνας✨ #christening #love #blessed

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

View this post on Instagram

Where everything started…❤️#seemslikeyesterday @eloundapeninsula @sakisrouvas

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

Η οικογενειακή ρουτίνα και το πέμπτο παιδί

Με ένα βίντεο στο Youtube η Κάτια Ζυγούλη απάντησε μεταξύ άλλων αν θα έκανε πέμπτο παιδί, πώς γνωρίστηκε με τον Σάκη Ρουβά κι αν υπάρχει ρουτίνα στη σχέση τους.

«Πέμπτο παιδί δεν θα έκανα, γιατί δεν θα άντεχα. Αλλά αν συνέβαινε ένα υποψήφιο όνομα για κορίτσι θα ήταν το Άννα και και για αγόρι το Αντρέας, πρέπει να ξεκινάει από «Α», τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση η Κάτια Ζυγούλη.

Και πρόσθεσε:

«Το καλό στη σχέση μας είναι ότι δεν υπάρχει ρουτίνα. Κάθε μέρα είναι διαφορετική, κυρίως λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων που ποτέ δεν ξέρεις τι θα τύχει. Αυτό που προσπαθώ να κάνω κάθε βδομάδα είναι να τον «κλέψω» για μια ώρα και να τον βγάλω για φαγητό».

View this post on Instagram

Happy birthday my love!❤️

A post shared by Katia Zygouli (@katiazygouli) on

Η γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά

«Τον Σάκη τον συνάντησα πρώτη φορά σε ένα Χριστουγεννιάτικο event με πάρα πολύ κόσμο. Θυμάμαι ότι πρώτη φορά που συστηθήκαμε έπρεπε να ποζάρουμε για να βγάλουμε φωτογραφία. Όταν πηγαίναμε προς τα τραπέζια μας ένιωσα δύο μάτια να με κοιτάνε. Γύρισα και τον… τσάκωσα. Οπότε μάλλον γι’ αυτόν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας» θυμήθηκε η Κάτια Ζυγούλη στο βίντεο, μιλώντας για τη γνωριμία της με τον Σάκη Ρουβά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την Κάτια Ζυγούλη να απαντά στις ερωτήσεις των συνδρομητών της: