Kαι όμως, αν κάποια αξεσουάρ στο αυτοκίνητο,  σας φαίνονται ακριβά ή υπερτιμημένα, τότε, θα πρέπει να αναθεωρήστε τα κριτήρια κοστολόγησης σας, μιας και μια εταιρεία, απευθυνόμενη αποκλειστικά σε πλούσιους ιδιοκτήτες ακριβοθώρητων αυτοκινήτων αποφάσισε να τα εξοπλίζει με πανάκριβα κλειδιά, τα οποία θα είναι διακοσμημένα με διαμάντια, και οι τιμές τους θα αγγίζουν το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Συγκεκριμένα, η Aiwan κατασκευάζει ειδικά κλειδιά, όπως της Bugatti Chiron, που είναι στολισμένα με διαμάντια, ανεβάζοντας το κόστος αγοράς του κλειδιού στο μισό εκατομμύριο ευρώ!

Η Aiwan Key προσφέρει κλειδιά, όπου στην πιο προσιτή εκδοχή τους κοστίζουν 49.000 ευρώ και διαθέτουν ” 354 διαμάντια, βάρους 3,54 καρατίων. Η αμέσως επόμενη έκδοση, η Serenity, κοστίζει 90 χιλιάδες ευρώ και διαθέτει 1.250 διαμάντια βάρους 20 καρατίων ενώ η πιο ακριβή, η Phantom, έχει διαμάντια βάρους 34,5 καρατίων και 175 γραμμάρια χρυσού 18 καρατίων με κόστος 500 χιλιάδες ευρώ. Η συγκεκριμένη εταιρεία αναφέρει, ότι, στόχος της είναι να παρέχει στους ιδιοκτήτες κλειδιά – κοσμήματα, μιας και είχε διαπιστώσει ότι, κυρίως, στα ακριβά αυτοκίνητα τα κλειδιά ήταν υποδεέστερα έως «παραμελημένα» από τις φίρμες και όχι αντάξια της αξίας του αυτοκινήτου. Σαφώς, τα συγκεκριμένα κλειδιά απευθύνονται σε μοντέλα όπως της Bugatti, Lamborghini, Rolls- Royce κ.α.