Ύστερα από μεγάλο διάστημα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού».

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού, τα δημοσιεύματα που τότε του είχαν κάνει εντύπωση αλλά και μια πρόταση «μαμούθ» που είχε απορρίψει το 1989.

«Εκατομμύρια, αν βγήκαν τότε που ήταν καλές εποχές, βγήκαν από τη δουλειά όχι από λαχεία. Με πολύ κόπο και πολύ ιδρώτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, προσθέτοντας: «Πήγε φίλος μου στις Φιλιππίνες, παντρεύτηκε και άκουγε το “Lost in the night” εκεί. Αν είναι δυνατόν».

«Είχα σπουδάσει οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων, ασχολήθηκα για τέσσερα με πέντε χρόνια και μετά όμως με κέρδισε η μουσική γιατί έβγαλα και αυτό το περιβόητο “Lost in the night” με το οποίο πήγα σε όλο τον κόσμο» σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά στις κατακτήσεις που είχε στο γυναικείο φύλο, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σημείωσε με χιούμορ πως«με κατακτούσαν, εγώ δεν κατακτούσα κανέναν. Θυμάμαι κάποτε είχα πέσει στον κόσμο και μου πήραν το ρολόι από το χέρι. Σταματάω λοιπόν τη συναυλία, λέω “παιδιά δεν ξέρω ποιος πήρε το ρολόι αλλά αν είναι κάποιος που το έχει ανάγκη και δεν έχει χρήματα του το κάνω δώρο, να το χαίρεται”. Εκεί γίνεται της κακομοίρας».