Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας φαίνεται πως διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωή του,

Μαζί με την αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση και το μωρό τους – την κορούλα τους που ήρθε πριν από λίγο καιρό στη ζωή τους, ο Λευτέρης Πετρούνιας γιόρτασε τα φετινά του γενέθλια του με ιδιαίτερο τρόπο.

View this post on Instagram

#Repost @eleftherios_petrounias • • • • • • Όμιλος ΙΑΣΩ Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστουμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα , την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά. Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα. #babyboom #Petrounias #millousi #newlife

A post shared by Όμιλος ΙΑΣΩ (@omilosiaso) on

«Υγιής κι ευτυχισμένος»  όπως ο ίδιος  σχολίασε και αποφασισμένος να πανηγυρίσει ξανά αγωνιστικές επιτυχίες και μέσα στο 2020, ο Λευτέρης Πετρούνιας δε δίστασε να κάνει απολογισμό της περσινής χρονιάς, που αν και ξεκίνησε άσχημα αλλά ολοκληρώθηκε «με το ομορφότερο γεγονός της ζωής του».

Όπως έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας:

«Έφυγε το 28 (ευτυχώς) !!! Με χειρουργείο , αποκατάσταση, έντονες στιγμές, ατυχίες (αθλητικές) ..

Παντρευτηκα και στο τέλος με το ομορφότερο γεγονός της ζωής μου..

Τα 29 λοιπόν με βρίσκουν Υγιή, Ευτυχισμένο, Πανέτοιμο και με ένα θαύμα στα χέρια μου..

Τι καλύτερο… Σας ευχαριστώ πολύ Όλους για τις ευχές και την στάση σας απέναντι μου», έγραψε στο προφίλ του στα social media ο Λευτέρης Πετρούνιας.