Νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην εγχώρια showbiz με πρωταγωνιστές τον Νίκο Βέρτη και τον Νίνο Ξυπολιτά. Μάλιστα ο δεύτερος, μέσω των social media ανέφερε πως έχει δεχθεί «βροχή» από κατάρες επειδή απλά είπε τη γνώμη του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Βέρτης, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες κατά την έναρξη των εμφανίσεων του σε νυχτερινό κέντρο.

«Με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές για talent show. Η κουβέντα τελειώνει λέγοντάς τους ότι και 10.000.000 ευρώ να μου προσφέρετε δεν θα το κάνω. Δεν μπορώ να κρίνω κάποιον πέραν του διαλόγου. Δηλαδή αν έχω να κάνω μια παρατήρηση, θα την κάνω χωρίς να ακούει κάποιος τρίτος» ανέφερε ο Νίκος Βέρτης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

View this post on Instagram

Ερώτηση Προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. ? Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την αποψή σου για τραγουδιστές? Ρόμπι γουίλιαμς:και με τα μισά πήγα. αγκιλέρα,ναι αμέ,γιατί όχι. Νικος Αρβανιτίδης:ούτε με δέκα μύρια. (Αυτη η προταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη) Τιναφταρε. ?????? Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την αποψή μου γιαυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Απο πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. •Σημείωσης:Είμαι παιδί απο ταλεντ σοου,και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή,ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τωρα..αυτοί οι εντυπωσιασμοί,σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα. ??‍♂️ ΝΞ?????????????????????????????????????????????????????????? #ninoxypolitas

A post shared by NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) on

Λίγη ώρα μετά την προβολή του βίντεο με το απόσπασμα ο Νίνο «ανέβασε» στο Instagram μια φωτογραφία στο Instagram την οποία συνόδευσε με λεζάντα-καρφί για τον Νίκο Βέρτη:

«Ερώτηση Προς όλους τους τραγουδιστές του πλανήτη. Θα πήγαινες με δέκα μύρια σε κριτική επιτροπή να λες την άποψή σου για τραγουδιστές? Ρόμπι γουίλιαμς:και με τα μισά πήγα. αγκιλέρα,ναι αμέ,γιατί όχι. Νικος Αρβανιτίδης: ούτε με δέκα μύρια. (Αυτή η πρόταση δε θα γίνει στην Ελλάδα όσο υπάρχει η ανθρωπότητα στον πλανήτη) Τιναφταρε. Καλημέρα και φιλάκια. Πέστε να με φάτε γράψτε ότι θέλετε δε με νοιάζει τίποτα. Λέω την άποψή μου γιαυτό που άκουσα. Εδώ. Δημόσια. Από πάντα. Εκτός εάν εννοούσε κάτι άλλο ο Αρβανιτίδης. •Σημείωσης:Είμαι παιδί από ταλεντ σοου,και είχα κριτή τον Αντώνη Βαρδή,ο οποίος δεν έκανε κανένα παιδί να αισθανθεί άσχημα ποτέ. Τώρα… αυτοί οι εντυπωσιασμοί,σε μένα δεν περνάνε ως τηλεθεατής. Φιλάκια και καλημέρα στην παρέα» έγραψε.

Μετά από αυτή του την ανάρτηση ο Νίνο δέχθηκε μηνύματα από αρκετούς θαυμαστές του Νίκου Βέρτη οι οποίοι μεταξύ άλλων του έλεγαν «να πεθάνεις».

Ο Νίνο Ξυπολιτάς θέλησε να τους απαντήσει και το έκανε ξανά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram:

 «Ηρεμήστε. Οι δηλώσεις μου για κάτι τόσο ασήμαντο, είναι επίσης ασήμαντες, όπως και τα σχόλιά σας είναι το ίδιο ασήμαντα. Δεν έγινε κάτι κακό, ούτε έκανα κάτι κακό. Εγώ κακό δεν θα έκανα ούτε για 10 μύρια. Είπα απλά την άποψή μου για τις δηλώσεις του Νικόλα περί κριτικής επιτροπής. Μη φανατίζεστε, και μη στέλνετε να πεθάνω κλπ… Γιατί καταρχήν δεν φοβάμαι κανέναν σας, και δεύτερον δε με νοιάζει η άποψη κανενός. Αμέσως να εύχεστε να πεθάνω. Κι άμα πεθάνω θα τα πάρετε πίσω με RIP; Ηρεμήστε ρε σαρκοφάγα», έγραψε ο Νίνο.

View this post on Instagram

ΗΡΕΜΑ ??❤ ?? #ninoxypolitas

A post shared by NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) on