Θύμα μιας απίστευτης απάτης έπεσε ο γνωστός performer, Τόνι Σφήνος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεσημεριανής εκπομπής , ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξαπατήθηκε όταν συνάδελφός του μουσικός του πρότεινε να ανοίξουν ένα μπαρ στην περιοχή της Μικρής Βενετίας της Μυκόνου.

55.000€ για «αέρα»

Αρχικά, του ζήτησαν να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», τα οποία τα έδωσε και… τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος ο Τόνι Σφήνος συμφώνησε να καταβάλει το μερίδιό του σε δυο δόσεις, ώστε να γίνει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του προμηθευτές και το συνεργείο.

Τα χαμένα χρήματα

Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο Τόνι Σφήνος απαίτησε να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε δηλαδή 55.000 ευρώ για τον «αέρα» και ακόμη 30.000 για τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο συνάδερφος μουσικός που πρότεινε στον Τόνι να ανοίξουν το μαγαζί καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε ιδιοκτήτης του ακινήτου ήταν ο πατέρας του μουσικού, ο οποίος δεν είχε καμία αξίωση.