Ένα κοριτσάκι τριών ετών έφυγε από παιδικό σταθμό του Βύρωνα και βγήκε στο δρόμο χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, όπως καταγγέλλει ο πατέρας του παιδιού.

Τοκοριτσάκι  φέρεται να διέσχισε περίπου 200 μέτρα και να έφτασε στη λεωφόρο. Για καλή του τύχη, εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν αυτοκίνητα.

Όπως περιέγραψε, το πρωί της περασμένης Παρασκευής άφησε την τρίχρονη κόρη του στον παιδικό σταθμό. Ήταν ήσυχος για την ασφάλειά της. Ξαφνικά ενημερώθηκε ότι η μικρή είχε καταφέρει να διαφύγει από την προσοχή της δασκάλας και να βγει στον δρόμο.

Τι συνέβη

«Από τα λεγόμενα του παιδικού σταθμού, η μία εκδοχή είναι ότι είχαν μία θεατρική παράσταση. Είχαν αφήσει ανοιχτές τις πόρτες για να μεταφερθούν τα σκηνικά και η Ηλέκτρα χώθηκε μέσα σε ένα σκηνικό. Κατά λάθος ο άνθρωπος που μετέφερε τα σκηνικά την έβγαλε έξω» εξήγησε ο πατέρας της μικρής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star.

Τη μικρή, σύμφωνα με την μαρτυρία του πατέρα, την εντόπισε κάτοικος της περιοχής. «Μία κυρία που ήταν σπίτι της είδε τη μικρή να βγαίνει από τον παιδικό. Κατέβηκε κάτω, την πήρε και την ξαναπήγε στον παιδικό σταθμό».

Κενά στην ασφάλεια

Το απίστευτο αυτό περιστατικό θορύβησε τον Δήμο, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες.

Ο πατέρας καταγγέλλει κενά στην ασφάλεια του παιδικού σταθμού και ζητά να μην βρεθούν άλλα παιδιά εκτεθειμένα στον κίνδυνο όπως η κόρη του. «Έχω υποβάλει μήνυση για να προφυλάξω κι άλλα παιδάκια και άλλους γονείς από τυχόν τέτοια περιστατικά».