Σε μία εφ΄όλης της ύλης της συνέντευξη, ο γνωστός έλληνας ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μίλησε για τη επαγγελματική αλλά και την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας άγνωστες στο κοινό λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του, τη σχέση του με τον γιο του, τον Θεό αλλά και τη νέα του σύντροφο, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

View this post on Instagram

ιnι ⚪︎ мιnι ⚪︎ мιney ⚪︎ мo

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on

Μιλώντας για την κατάθλιψη πέρασε, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μεταξύ άλλων δήλωσε πως ήταν «μία σειρά από μικρούς θανάτους που με έριξαν» αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο θέατρο και με το διαζύγιό του, ενώ συνέχισε προσθέτοντας:

Αναζήτησα βοήθεια ειδικού ως όφειλα να κάνω και τη βοήθεια σε χημική θεραπεία, χάπια δηλαδή. Και αποφάσισα ότι πρέπει να μιλάω για αυτό γιατί στην Ελλάδα έχουμε αυτό το ταμπού, αισθανόμαστε ότι η ψυχική υγεία είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να μιλάμε και δεν καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε επίσκεψη σε ειδικό και φαρμακευτική αγωγή.

Είναι κρίμα να αφήνουμε τα προβλήματα της ψυχής που στην πραγματικότητα είναι του εγκεφάλου να μην τα αντιμετωπίζουμε σαν προβλήματα του σώματος και να τα υποτιμούμε γιατί μπορούν να καταστρέψουν τη ζωή μας».

View this post on Instagram

? Χαμηλή πτήση ? Πάρε μία δυνατή μοτοσυκλέτα πάρε αν θες και το κορίτσι σου μαζί κι όλα αυτά που σου τη σπάνε ξέχασέ τα όσοι το `καναν δεν ήταν χαζοί Είναι όμορφο να τρέχεις στα λιβάδια κι από λόφους να περνάς τα δειλινά ν’ αντικρίζεις πόλεις άγνωστες τα βράδια και να μη σταματάς πουθενά Όλα αυτά που θα σου πω, να τα θυμάσαι σου μιλάει κάποιος που γνώρισε πολλά κι όταν γέρνει στις στροφές, μην το φοβάσαι, το κορίτσι σου κρατιέται καλά Είναι όμορφο να τρέχεις σ’ άδειους δρόμους και τριγύρω σου να βλέπεις τα βουνά μακριά από συνθήματα και νόμους και να μη σταματάς πουθενά #loukianoskilaidonis #πάρεκαιτοκράνοσσουφυσικά #bmwmotorradhellas

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on

Απαντώντας αν είναι ερωτευμένος αυτήν την περίοδο ερωτευμένος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είπε:

«Αφού ξέρεις ότι υπάρχει και με ρωτάς με ένα ύφος σαν να με ρώτησες για τον προϋπολογισμό του κράτους. Είμαι πολύ καλά και αυτό φτάνει» ήταν η απάντηση για τη σχέση του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Μιλώντας τώρα για τη σχέση του με τον γιο του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε με τρυφερότητα:

«Είναι καλόψυχος, δίκαιος και γενναιόδωρος… Δεν θα ήθελα έναν γιο που να είναι η συνέχειά μου. Δεν του πολυαρέσει το θέατρο. Και δεν το λέω με παράπονο. Του αρέσει η μουσική, το ποδόσφαιρο».

View this post on Instagram

Όπου Γιώργος και μάλαμα.

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on

Αναφερόμενος τώρα στη σχέση του με το Θεό ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης υπογράμμισε:

«Επειδή έχω δηλώσει πολλές φορές ότι είμαι άθεος, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας παρεμβατικός Θεός που θα έρθει προς βοήθειά μου.

Αισθάνομαι ένας άθεος Χριστιανός Ορθόδοξος».

View this post on Instagram

Ημερολόγιο καταστρώματος 2019

A post shared by Constantine Markoulakis (@constantinemarkoulakisofficial) on

Τέλος μιλώντας για την επιστροφή του «Λόγω Τιμής» 22 χρόνια μετά στην τηλεόραση, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως για εκείνον η βασική διαφορά σε σχέση με το πρώτο «Λόγω Τιμής», είναι η «ενηλικίωσή» του.