Την κολλητή της φίλη και προσωπική της make up artist Sarah Tanno πάντρεψε η διάσημη σταρ της ποπ Lady Gaga.

H Sarah τα τελευταία χρόνια την ακολουθεί σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις, αλλά και τις περιοδείες φτιάχνοντάς της τα πιο ωραία look.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η διάσημη makeup artist παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή  στο Μεξικό και η Lady Gaga ήταν στο πλευρό της.

Η 33χρονη Lady Gaga εμφανίστηκε με ένα ροζ look . Δεν φόρεσε μόνο ροζ ρούχα αλλά και μαλλιά, τα έβαψε φούξια και διασκέδασε με την ψυχή της στο γάμο της make up artist της, Sarah Tanno.

Η διάσημη τραγουδίστρια έμοιαζε με γοργόνα και ταίριαζε απόλυτα με το σκηνικό του γάμου που έγινε σε μια εξωτική παραλία στο Μεξικό.

«Οι δύο καλύτεροι φίλοι μου παντρεύτηκαν. Ώρα να παρτάρουμε», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια  στο Instagram η οποία διασκέδασε δίχως αύριο.

Ο ξέφρενος χορός της καταγράφηκε και σε stories τα οποία μοιράστηκε και η ίδια η Lady Gaga, που δεν συνοδευόταν από κανένα, κλείνοντας τις φήμες για επανσυνδέσεις με πρώην της.

Το προηγούμενο βράδυ μάλιστα η Lady Gaga ήταν και πάλι στο πλάι των του ζευγαριού στο δείπνο που διοργάνωσαν για να γιορτάσουν το γάμο τους.

Η Tanno φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφία με όλους τους φίλους της  πριν την ημέρα του γάμου της.