Έντονη πολιτική αντιπαράθεση είχαν στην εκπομπή One Line ο βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, αναφορικά με την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με τον κ. Μπογδάνο, δεν υπάρχει λόγος για πανηγυρισμούς, αφού στόχος της κυβέρνησης είναι η επανεμπέδωση του αυτονόητου.

«Αξιολογούμε θετικά μια πρόοδο που αντανακλά την υλοποίηση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων που είναι η επανεμπέδωση των θεμελίων της αστικής δημοκρατίας» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, συνέκρινε όσα συνέβησαν την Κυριακή στα Εξάρχεια με όσα έγιναν πέρσι την ίδια μέρα, λέγοντας πως «πέρσι έκαιγαν μέσα στο Πολυτεχνείο, πέρσι χρειάστηκε η αύρα». «Η διαφύλαξη της τάξης με πιο εμφατικό τρόπο, δεν είναι απλά για να μαζέψουμε 5-10 πιτσιρίκια, υπάρχει βαθύτερος επιχειρησιακός στόχος» συμπλήρωσε για να καταλήξει στο ίδιο πλαίσιο πως «υπήρχε ιδιότυπη συναλλαγή μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και μπαχαλάκηδων. Δεν σας καίμε την Αθήνα, μας δίνετε Πανεπιστήμια και Εξάρχεια».

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Καλαματιανού, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για όσον καιρό βρέθηκε στην εξουσία «άφησε την αστυνομία να λειτουργήσει. Είχαμε θετικά αποτελέσματα στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος».

«Παρουσιάζουμε μια εικόνα ότι δήθεν ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε την ανομία» συμπλήρωσε και κατέστησε σαφές πως «η αστυνομία χθες τα έκανε όλα, όπως τα τελευταία χρόνια».

Πηγή: onetv.gr