Καλεσμένος στην εκπομπή One Talk Weekend βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Οκτωβρίου ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής.

Ο πρώην συνεργάτης και τηλεοπτικός συμπαρουσιαστής της Αθηναΐδας Νέγκα, μίλησε μαζί της σε μια συνέντευξη, επίκεντρο της οποίας ήταν τα πορτρέτα των πολιτικών αρχηγών και πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο κ. Περρής κληθείς να σχολιάσει επιγραμματικά μία λίστα ονομάτων της πολιτικής και τηλεοπτικής ελληνικής σκηνής ξεκίνησε με τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «γοητευτικό» και παρομοιάζοντάς τον με τον παίκτη της ΑΕΚ, Βράνιες. Αυτό γιατί, όπως ο μεν έτσι και ο δε ήταν απροετοίμαστος και συνεισέφερε στην ήττα της ομάδας του. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο δεύτερος έφυγε με το κεφάλι σκυμμένο.

Για τον νυν πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αρκέστηκε στο να δηλώσει ότι του αρέσει σαν άντρας, όπως και αντίστοιχα και η Φώφη Γεννηματά, την οποία θεωρεί κούκλα. Στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, βέβαια, προτιμά τον κ. Γερουλάνο, καθώς θεωρεί πως «είναι διαφορετικός τύπος στην πολιτική, είναι μοντέρνος και έχει άποψη».

Απ’ έξω δεν άφησε και τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ο οποίος του αρέσει και αστειευόμενος είπε πως «αν άνοιγαν ταβέρνα θα πήγαινε στου Κουτσούμπα».

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, παρουσιαστές πρωινών κυρίως εκπομπών, όπως ο Νίκος Μάνεσης, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γιώργος Αυτιάς, η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη, ενώ μαζί με την Αθηναΐδα Νέγκα δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην πρώην κοινή τους συνεργάτιδα, Άννα Μαρία Βέλλη.

Μίλησε τέλος, για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση και για την επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με την Αθηναΐδα Νέγκα και την Άννα Μαρία Βέλλη!

Πηγή: onetv.gr