Φέτος μπορείτε να γιορτάσετε το Χάλοουιν, μένοντας στο τρομακτικό σπίτι της θρυλικής οικογένειας Άνταμς.

Πως θα το κάνετε αυτό; Μα φυσικά κλείνοντας ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που σχεδιάστηκε έτσι ώστε να είναι ίδιο με το θρυλικό σπίτι της οικογένειας Άνταμς.

Το ξενοδοχείο που θυμίζει στα πάντα το μυστηριώδες και τρομακτικό σπίτι της κινηματογραφικής οικογένειας Άνταμς, δημιουργήθηκε από το Booking.com σε ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα στο Μπρούκλιν, στη γειτονικά Χιλ Κλίντον, καλύπτοντας έκταση 350 τ.μ. και διαθέτοντας τρία υπνοδωμάτια.

Το ανατριχιαστικό κτίσμα είναι πλήρως διακοσμημένο με στοιχεία αφιερωμένα σε κάθε μέλος της οικογένειας, τον μηχανικό εξοπλισμό στο δωμάτιο του Πάγκσλεϊ Άνταμς, αποκεφαλισμένες κούκλες στο σαλόνι για παιχνίδι με την Γουένσντεϊ Άνταμς και τα σαρκοφάγα φυτά που η Μορτίσια Άνταμς αγαπά.

Ολόκληρη την εμπειρία «οικογένεια Άνταμς» συνοδεύουν τρομακτικά σνακ, προβολή ταινιών μεγάλου μήκους, ανέσεις και πολλά άλλα σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Οι λάτρεις των ταινιών τρόμου και της οικογένειας Άνταμς θα πρέπει να κάνουν κράτηση καθώς το ξενοδοχείο θα είναι διαθέσιμο για μόλις τέσσερις νύχτες από τις 29 Οκτωβρίου έναντι 101 δολαρίων για μία διανυκτέρευση.

Εσείς που θα γιορτάσετε φέτος το Χάλοουιν;

photos: booking.com