Η Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Τζένιφερ Άνιστον, «τρολάρει» με επιτυχία τον εαυτό της!

Πριν από δύο ημέρες έκανε μία χιουμοριστική δημοσίευση, στην οποία βρισκόταν στα παρασκήνια μιας φωτογράφισης. Εκεί την περιποιούνται ειδικοί ταυτόχρονα και εκείνη έγραψε στη λεζάντα: «Είμαι απλά ένα κορίτσι που στέκεται για μαλλιά και μακιγιάζ. Ένας στυλίστας. Ένας φωτογράφος. Ένα συνεργείο φωτισμού, μηχάνημα που κάνει αέρα, σκηνικά και ένας υπολογιστής… Και σου ζητάω να σκεφτείς ότι ξύπνησα έτσι», παραφράζοντας με αυτόν τον τρόπο της ατάκα της Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία «Nότινγκ Χιλ».

Δείτε την ανάρτηση:

Σπάει τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο

Χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες, ώστε η Τζένιφερ Άνιστον να «εκθρονίσει» τον πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από το Instagram και για να κολλήσει με τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον, κατέκτησε το ρεκόρ Γκίνες για τους 1 εκατ. followers, μέσα σε μόλις πέντε μόλις ώρες και 16 λεπτά, ξεπερνώντας το ρεκόρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Δύο μόλις μέρες μετά την πρώτη viral ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram, οι ακόλουθοί της ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια, ενώ η δημοφιλής ηθοποιός προσπαθεί να μάθει τα κόλπα του Instagram και να δημιουργήσει περιεχόμενο στο προφίλ της, αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που διαθέτει το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως insta stories, φωτογραφίες, αλλά και βίντεο.

Η τηλεοπτική της εμφάνιση

Την Τετάρτη (16/10) η Τζένιφερ Άνιστον βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live!» όπου όπως ήταν αναμενόμενο,  μίλησε για τον χαμό που προκάλεσε στο Instagram, με την viral  παρθενική της ανάρτηση στο Instagram,  ενώ αποκάλυψε ότι  διατηρούσε και έναν κρυφό λογαριασμό, προκειμένου να κάνει «εξάσκηση» και να καταλάβει πώς δουλεύει η πλατφόρμα.

Στη δεύτερη δημοσίευσή της η Τζένιφερ Άνιστον, κοινοποίησε ένα σύντομο βίντεο, με το οποίο τρολάρει το εντυπωσιακό ψηφιακό ρεκόρ της, «σπάζοντας» το Instagram, ευχαριστώντας παράλληλα τα εκατομμύρια θαυμαστών της για τη θερμότατη υποδοχή που της επιφύλαξαν.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, η Τζένιφερ Άνιστον φαίνεται να σπάει το κινητό τηλέφωνο της μπροστά στα έκπληκτα μάτια δυο συνεργατών της γράφοντας στη λεζάντα:

«Ορκίζομαι πως δεν ήθελα να το σπάσω… Σας ευχαριστώ παιδιά για το καλωσόρισμα».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον:

View this post on Instagram

I swear I didn’t mean to break it… Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Η επανένωση με τα «Φιλαράκια» με τα 12,5 εκατ. likes

Το λαμπερό καστ της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια»,  η Ρέιτσελ, η Μόνικα, η Φοίβη, ο Ρος, ο Τζόι και ο Τσάντλερ, εμφανίστηκαν και ξανά όλοι μαζί, στην πρώτη ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Ιnstagram, που αμέσως έγινε το απόλυτο viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 12,5 εκατ. likes.

«Τα Φιλαράκια» πόζαραν όλα μαζί, για πρώτη φορά 15 χρόνια μετά το τηλεοπτικό τέλος της σειράς. Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ, την Λίσα Κούντροου, τον Ματ Λε Μπλανκ, τον Μάθιου Πέρι και τον Ντέιβιντ Σούμερ.

«Και τώρα είμαστε φιλαράκια και στο Ιnstagram. Γεια σου Ιnstagram!» έγραψε στη λεζάντα της «ιστορικής» selfie, η Τζένιφερ Άνιστον θέλοντας να γιορτάσει με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο την πρεμιέρα της στον κόσμο του Instagram.

Και φυσικά τα κατάφερε…

View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on