Παλιό και γνώριμο κομμάτι σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, η καμπαρντίνα αποτελεί για πολλές γυναίκες την ιδανική λύση outwear, καθώς διαθέτει τον διαχρονικό αέρα ενός κλασικού κομματιού, ενώ ταυτόχρονα παραμένει μια από τις πιο στιλάτες ενδυματολογικές προτάσεις στις μεταβατικές περιόδους της άνοιξης και του φθινοπώρου.

Από τις πιο κλασικές γραμμές, στα πιο τολμηρά χρώματα, σε ποικιλία υφασμάτων, μακριές ή κοντές, οι καμπαρντίνες ολοκληρώνουν με στυλ ένα γυναικείο σύνολο, δημιουργώντας outfits που με τις κατάλληλες στιλιστικές πινελιές μπορεί να υποστηρίξει η καθεμιά, μένοντας πιστή στο προσωπικό της στυλ.

Πάνω από ένα κοστούμι ή ένα ταγέρ, με denim κομμάτια, παντελόνια καμπάνες, φορέματα ή φούστες, οι καμπαρντίνες συνδυάζονται με τα περισσότερα -αν όχι με όλα- τα κομμάτια που ήδη βρίσκονται στην γκαρνταρόμπα σας.

Ιδανική πρόταση αν θέλετε να παίξετε με layers, έξυπνη επιλογή για εμφανίσεις που ισορροπούν μεταξύ casual και επίσημης, το τέλειο κομμάτι για να ολοκληρώσετε ένα σύνολο που θα επιλέξετε για ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Αν ακόμα δεν έχετε στην ντουλάπα σας μια καμπαρντίνα, φροντίστε η πρώτη σας να είναι μία σε ουδέτερους χρωματικούς τόνους, όπως μπεζ, γκρι, μαύρο ή χακί. Θα είναι από τις πιο έξυπνες αγορές που θα έχετε κάνει ποτέ, χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείτε  αν πρόκειται να την φορέσετε του χρόνου. Θα τη φοράτε για πάντα!

Και για να σας αποδείξουμε πως όποιο κι αν είναι το στυλ σου, η προσθήκη μιας καμπαρντίνας δεν μπορεί να είναι ποτέ λάθος επιλογή, παρακάτω θα βρείτε την απαραίτητη street style έμπνευση για να δημιουργήσετε το δικό σας outfit με την αγαπημένη σας καμπαρντίνα σε πρώτο πλάνο.

View this post on Instagram

StreetSTYLE @voguespain #PFW

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

View this post on Instagram

Winter Layering

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

View this post on Instagram

At #ChanelHauteCouture Makeup @saraifiszel Hair @rudymarmet Merci @valentinehirsch ?

A post shared by Caroline de Maigret ?? (@carolinedemaigret) on

View this post on Instagram

All day every day lewk?

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

View this post on Instagram

Last night after the pre fall 2020 @boss Show in Shanghai ? photo by @harisfarsarakis #BossLovesShanghai Anzeige

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

View this post on Instagram

Portrait. ?

A post shared by ???????? ???? (@matyldm) on

View this post on Instagram

?? #ootd #newbalance #scrunchies #hairbunstyle #hairbun #streetstyle #trenchcoat

A post shared by Style By Nelli (@stylebynelli) on