«Η ΝΔ σχεδίασε τις πολιτικές που ήθελε και μετά προσάρμοσε τον ρυθμό ανάπτυξης, έτσι ώστε να βγαίνουν τα νούμερα και υπό αυτή την έννοια ο προϋπολογισμός έχει τρωτά σημεία» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής» προέβλεψε, επίσης, ότι εάν δεν «βγουν» τα νούμερα, «το κόστος θα το πληρώσουν οι «συνήθεις ύποπτοι», με μέτρα λιτότητας και περικοπές δαπανών σε έναν επόμενο προϋπολογισμό».
Ακόμη, ο τέως υπουργός Οικονομικών σημείωσε ότι το ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θέλησε να διαπραγματευτεί για χαμηλότερα πλεονάσματα έως το 2021, θα σημάνει «σίγουρα λιγότερα θετικά μέτρα και άρα χαμηλότερη ανάπτυξη».
Τέλος, αναφερόμενος στην πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσακαλώτος επεσήμανε: «Η Αριστερά το 2015 ανέλαβε την κυβέρνηση όχι γιατί κατείχε την απόλυτη αλήθεια, αλλά γιατί ήταν ιστορικά αναγκαίο να αναχαιτιστεί η ανθρωπιστική κρίση, να βγούμε από τα μνημόνια, να βρεθεί λύση για το χρέος, να γίνουν δημοκρατικές τομές, να αλλάξει πορεία η χώρα. Και η Αριστερά τα κατάφερε».
- «Πάμε μια βόλτα;»: Μάρω Κοντού: Ποιος είναι ο διάσημος ηθοποιός που την αποκαλεί «μαμά» μέχρι σήμερα
- Αμάνθιο Ορτέγα: Ο ιδρυτής των Zara «αγοράζει» τον πλανήτη – Στα 25 δισ. η ακίνητη περιουσία του
- Υπόθεση πρώην αστυνομικού της Βουλής: Εισαγγελική πρόταση για καταδίκη και της μητέρας για βιασμό και κακουργήματα σε βάρος ανηλίκων






