Η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη και μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» μίλησε για όλα!

Η σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη

«Δεν έχουμε βάλει την παράμετρο της βαρεμάρας απλά είμαστε και οι δύο τρελοί, μας αρέσει να κάνουμε καινούργια πράγματα. Με τον Σάκη νιώθω ευτυχισμένη. Ευτυχία για μένα είναι ο Σάκης. Αισθάνομαι ευλογημένη στη ζωή μου που ερωτεύτηκα παράφορα τον άντρα που παντρεύτηκα. Έχει ελαττώματα αλλά πρέπει να σκεφτώ πρώτα. Μπροστά στα προτερήματα είναι αμελητέα».

Η παρουσίαση

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως αισθάνεται στον νέο της ρόλο εκείνο της παρουσιάστριας: «Ήμουν πιο χαρούμενη που ήταν ο Γιώργος (Λιανός). Και πάλι ναι θα έλεγα, δεν έπαιξε το ρόλο στο να πω το ναι. Με το Γιώργο είμαστε σαν οικογένεια, τον έχουμε υιοθετήσει» είπε για τη σχέση με τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιανό.

Οι πρώτες αντιδράσεις από το Twitter

Το «The Voice» επέστρεψε στις οθόνες μας, με την Χριστίνα Μπόμπα να κάνει τα πρώτα της βήματα στην παρουσίαση στο πλευρό του Γιώργου Λιανού.

 Η παρουσία της Χριστίνας Μπόμπα στον μουσικό διαγωνισμό προκάλεσε παροξυσμό στο Twitter, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Τα περισσότερα εξ’ αυτών… έσταζαν φαρμάκι, ωστόσο υπήρξαν και μερικά τα οποία στήριζαν τη μελαχρινή καλλονή.