Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί ένα πανέμορφο μοντέλο, που δεν φοβάται να εκτεθεί στο κοινό τόσο μέσω των συνεντεύξεων και των δηλώσεών της όσο και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Ένα πράγμα, όμως, που σίγουρα κρατά επτασφράγιστο μυστικό είναι… η προσωπική της ζωή και όπως όλα δείχνουν, η νέα της σχέση με τον πασίγνωστο ράπερ SNIK!

Για πρώτη φορά, ωστόσο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, που την θέλουν πολύ ερωτευμένη με τον γνωστό ράπερ, ενώ σε δηλώσεις της εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαλαρή!

Τι δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αν και οι διπλωματικοί ελιγμοί «έδιναν και έπαιρναν», όπως μας έχει συνηθίσει εξάλλου η Ηλιάνα, πολλά ήταν τα χαμόγελα, τα βλέμματα αλλά και οι αντιδράσεις που της ξέφυγαν και καταγράφηκαν στην κάμερα.

«Δεν δουλεύω και στη Nasa, όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να συνδυάσουμε τη δουλειά με κάτι όμορφο που θα μας συμβεί. Όλα στο μυαλό μας είναι και αν θέλουμε μπορούμε να το προσπαθήσουμε.

Έχει τύχει να περάσω τη φάση της ζωής μου που ήμουν ολοκληρωμένη μόνο με τη δουλειά μου. Δεν είμαι πια σ’ αυτή τη φάση. Τώρα χρειάζομαι κι άλλα πράγματα για να είμαι ολοκληρωμένη.

Έχω μάθει να επενδύω σε εξαιρέσεις. Επενδύστε λίγο στην εξαίρεση του κανόνα και θα περάσετε πολύ καλά!» δήλωσε συγκεκριμένα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ σχεδόν όλοι έχουν αντιληφθεί ποιος αποτελεί την εξαίρεση…

View this post on Instagram

It’s a rainy day #not ? @toimoifashion #toimoixILIANA #toimoifashion #toimoiwomen

A post shared by ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou) on

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε και τις «φωτογραφίες»

«Δεν ξέρω, δεν έχω δει τις φωτογραφίες και σίγουρα άμα είναι πλάτη, ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι και τι γίνεται. Ήμουνα εγώ άραγε;

Είμαι σε μια πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου, περνάω πάρα πολύ καλά, πιστεύω ότι τα πράγματα μπορούν να συνδυαστούν άμα θέλεις. Για το αν τα συνδυάζω εγώ, δεν μπορώ να μιλήσω on camera γιατί δεν συζητάω δημόσια τα προσωπικά μου. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι ωραίο να ανοιγόμαστε, να κάνουμε γνωριμίες και να περνάμε καλά.

Τα προσωπικά μου τα κρατάω για τον εαυτό μου, γιατί τα αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να τα ζω. Τώρα αν θες να περπατάς αγκαλιά με κάποιον, κάν’ το, ζήσε όπως θέλεις. Και μια φωτογραφία να σας βγάλουν, δεν τρέχει και τίποτα!

Τα φαινόμενα απατούν, αλλά σε άλλο θέμα. Όχι στη φωτογραφία.» δήλωσε σχολιάζοντας τις φωτογραφίες, που την θέλουν να περπατά αγκαλιασμένη με τον SNIK, επιβεβαιώνοντας σχεδόν… όλες τις φήμες!