Η εξαιρετικά επιτυχημένη τραγουδίστρια της R&B και ποπ, επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας, Rihanna ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία της, ένα βιβλίο 504 σελίδων με πάνω από 1.000 φωτογραφίες της.

Η βιογραφία με τίτλο το όνομα της σταρ «Rihanna» είναι έκδοση του οίκου Phaidon και είναι μία πίσω από τη σκηνή ματιά στη ζωή της RiRi, όπως αποκαλούν οι θαυμαστές την τραγουδίστρια, από την παιδική ηλικία της στα Μπαρμπέιντος, τις παγκόσμιες περιοδείες της, τις καλύτερες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί έως τον προσωπικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά της.

Η δήλωση της Rihanna

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτή τη συλλογή απίστευτων εικόνων» ανέφερε η Rihanna σε δήλωσή της. «Είμαι πολύ ευγνώμων στους ταλαντούχους φωτογράφους και καλλιτέχνες που συνέβαλαν. Εργαζόμαστε για αυτό το βιβλίο εδώ και πάνω από πέντε χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ τελικά να το μοιραστώ με όλους»πρόσθεσε.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου σε μεγάλο σχήμα και βάρος 15 κιλών.

Επίσης κυκλοφορούν τρεις περιορισμένες εκδόσεις συμπεριλαμβανομένης της «Ultra Luxury Supreme» που ονομάζεται Stoner και συνοδεύεται από γλυπτή μαρμάρινη βάση βάρους 907 κιλών. Μέχρι στιγμής έχουν εκδοθεί μόνο δέκα και η ράπερ Cardi B αγόρασε το ένα σε δημοπρασία στην εκδήλωση Diamond Ball της Rihanna καταβάλλοντας το ποσό των 111.000 δολαρίων.

H τραγουδίστρια και ο εκδοτικός οίκος Phaidon διοργανώνουν πάρτι με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας “Rihanna” στο Μουσείο Guggenheim Museum, στη Νέα Υόρκη στις 11 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ