Το πως σώθηκε από το σοβαρό τροχαίο που είχε το απόγευμα της Παρασκευής όταν το αγροτικό του αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αγριογούρουνο, εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του αγριογούρουνο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο, αλλά λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος -έβρεχε καταρρακτωδώς- το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.

Διαβάστε επίσης: Γκλέτσος : Σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο – Το ΙΧ του τούμπαρε 5 φορές

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.

Μιλώντας στο pagenews.gr, o Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά: «Μπήκα στον τάφο και βγήκα. Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε, αν δεν φορούσα ζώνη θα σκοτωνόμουν».

Επίσης, ο γνωστός ηθοποιός και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας τόνισε ότι στην περιοχή, έχουν υπάρξει πολλά παρόμοια περιστατικά το τελευταίο διάστημα. «Έχουμε θανάτους, παιδιά που πήγαιναν στη δουλειά τους βρίσκονται σε κέντρα αποκατάστασης. Τα αγριογούρουνα πλέον κυκλοφορούν μέσα στα χωριά».

Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.

Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού.

Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.