Στην ελληνική αγορά προσφέρεται το νέας γενιάς Opel Corsa. Το νέο μοντέλο, με τη νέα εμφάνιση, την τεχνολογική του αναβάθμιση και την πλήρη γκάμα σε κινητήρες διατίθεται στην ελληνική αγορά, όντας ένα μοντέλο που έχει σημειώσει στο παρελθόν μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Το Opel Corsa έκτης γενιάς μπορεί να επιλεχθεί μέσα από μια πλήρη γκάμα κινητήρων αρχής γενομένης από τον ατμοσφαιρικό 1.2 βενζίνης με 75 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Η επόμενη επιλογή αφορά τον 1.2 turbo με 100 (είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο 8 σχέσεων) και 130 ίππους (αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο), καθώς και ο 1.5 diesel, ισχύος 102 ίππων. Οι τιμές ξεκινούν από τα 13.580 ευρώ.

Και ηλεκτρικό

Nα σημειωθεί, ότι το νέο Corsa θα προσφέρεται στο εγγύς μέλλον και σε αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή, που θα προσφέρει αυτονομία 330 χιλιομέτρα. Θα έχει άκρως ανταγωνιστική τιμή σε σχέση με τα υπόλοιπα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά την άνοιξη του 2020. Οι παραγγελίες του θα ξεκινήσουν άμεσα.

Όσον αγορά τις τιμές, το  Corsa-e θα κοστίζει στη Γερμανία από 29.900 ευρώ στην έκδοση Selection, με ένα ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλιστικό πακέτο, που περιλαμβάνει πληθώρα σε συστήματα αυτόνομης πέδησης, υποβοήθησης διατήρησης της λωρίδας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες κ.α.