Η Σύλβια Δεληκούρα θέλησε να δείξει τη σέξι πλευρά του εαυτού της, αποδεικνύοντας ότι εκτός από μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια τρυφερή μανούλα, είναι και μια πολύ καλλίγραμμη γυναίκα.

View this post on Instagram

….ότι κοιτάζω μέσα από τα μάτια του είναι καινούργιο!!!!! My summer ?#myson #orfeasduck #mylove #happiness #happymom #happymoments ?

A post shared by Silvia Delikoura (@silviadelikoura) on

«Είναι φωτογραφία από ένα υπέροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπεροχο μέρος! Και είναι μια στιγμή μου όχι σαν Μαμά αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy ?????!!! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμά που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά! Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε τη σέξι φωτογραφία της.

View this post on Instagram

Είναι φωτογραφια από ένα υπεροχο ταξίδι αστραπή με τον άντρα μου σε ένα υπεροχο μέρος το @myconiankorali !!! Και είναι μια στιγμη μου όχι σαν Μαμα αλλά σαν μια γυναίκα που νιώθει sexy ?????!!! Γιατί είμαστε και αυτό οι μαμάδες !!! Νιώθω μια υπέροχη Μαμα που προσπαθεί κάθε μέρα με λάθη και σωστά! Είμαι μια γυναίκα που προσπαθώ κάθε μέρα να με αγαπώ και να με προσέχω με τα πάνω μου και τα κάτω μου! Είμαι μια σύντροφος που προσπαθεί κάθε μέρα για το καλύτερο, με γκρίνιες και με γλύκες με καλές και κακές στιγμές!! Είμαι εγω… ?? #mothers #power #woman #mylove #dimitris? #happiness ☀️

A post shared by Silvia Delikoura (@silviadelikoura) on