Στην σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 Λέξεις» θα εμφανισθεί η διάσημη ηθοποιός που υποδύθηκε την Μπρουκ στην δημοφιλή σειρά «Τόλμη και Γοητεία».

Έκπληξη που δεν περίμενε κανείς κατάφερε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου, αφού έκλεισε για μία και μοναδική «guest» εμφάνιση την Κάθριν Κέλι Λανγκ.

ηείδηση της συνεργασίας ήρθε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται η διάσημη ηθοποιός να ανακοινώνει την συνεργασία τους.

Το βίντεο αυτό συνόδευσε με το χαρακτηριστικό μήνυμα, που έγραψε στην λεζάντα που το συνόδευσε: «Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ.

Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω.

Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω… ραντεβού στην Κέρκυρα».

View this post on Instagram

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on