Ο Μιγκελ Καρντόσο μετά την αποκαρδιωτική εικόνα της ΑΕΚ τόσο στην Ευρώπη όσο και στο ξεκίνημα της Superleague, έφυγε άρον άρον από την ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου να αναλαμβάνει τα ηνία.

Η αλλαγή προς το καλύτερο ήταν άμεση και συνεχίζεται στο αγωνιστικό κομμάτι ωστόσο η υπόθεση του Πορτογάλου τεχνικού συνεχίζει να απασχολεί τους κιτρινόμαυρους, μιας και εκκρεμεί η αποζημίωση του από την ΑΕΚ.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ, όμως σύμφωνα με «Τα Νέα» ο Καρντόσο αξιώνει ένα ποσό που ξεπερνά τις 500.000, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια στην προσπάθειά του να πάρει το μέγιστο ποσό που δικαιούται.

Ο 47χρονος τεχνικός παράλληλα βλέπει τις μετοχές του να βρίσκονται ακόμη ψηλά τουλάχιστον εντός των τειχών. Αυτό προκύπτει από τα γεγονός πως μια από τις τρεις μεγαλύτερες ομάδες της Πορτογαλίας ψάχνεται για προπονητή και το όνομά του «παίζει» στα ρεπορτάζ.

Πρόκειται για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία έχει στο… ραντάρ της και τους προπονητές του Ολυμπιακού (Πέδρο Μαρτινς) και του ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα).