Τα Αγγλικά, μαζί με την Πληροφορική, αποτελούν τις βασικότερες δεξιότητες. Με την ευκολία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης δεν έχετε δικαιολογία να μην έχετε πτυχίο σε πληροφορική και αγγλικά.

 Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education, αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης  (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδείας 192044348 γνωρίζει τις ανάγκες σου και υλοποιεί εξ αποστάσεως προγράμματα Πληροφορικής και Αγγλικών προς απόκτηση πτυχίου.

Α) Πληροφορική

Η πιστοποίηση πληροφορικής είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε σύγχρονο και ενεργό πολίτη, καθώς η ανάγκη ενίσχυσης των γνώσεων της πληροφορικής για τη μαθητική, τη φοιτητική και τη επαγγελματική ζωή είναι απαραίτητες. Επιπλέον, με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος δύναται να παραλάβει μοριοδοτούμενη βεβαίωση επιμόρφωσης και με την επιτυχή συμμετοχή του στις εξετάσεις εκδίδεται και η πιστοποίησή του.

Η πιστοποίηση ΤΠΕ:

 Είναι υποχρεωτικό προσόν για συμμετοχή σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

1.Προσδίδει 4 μόρια στο ΝΕΟ σύστημα διορισμού εκπαιδευτικών.

2. Μοριοδοτεί τους εκπαιδευτές ενηλίκων στις προσκλήσεις του ΙΝΕΔΙΒΙΜ για στελέχωση των δομών μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

3. Είναι απαραίτητο προσόν για κάλυψη θέσης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

4. Είναι χρήσιμη σε όλους τους επαγγελματίες καθημερινά, καθώς οι γνώσεις αυτές είναι απαραίτητες για απλές αλλά και για σημαντικές ενέργειες, όπως από τη σύνταξη μίας επιστολής μέχρι και την τήρηση καθημερινού οργανωμένου ταμείου.

Μάθετε περισσότερα:

Ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες.

Β) Αγγλικά

Από μικρά παιδιά μας προτρέπουν να μάθουμε Αγγλικά και μας τονίζουν την σημαντικότητα τους και αυτό γιατί τα Αγγλικά είναι μία από τις κυρίαρχες γλώσσες οι οποίες χρησιμοποιούνται καθημερινά για την επικοινωνία εκατομμυρίων ανθρώπων από όλα τα πλάτη και τα μήκη του κόσμου.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παρέχει το δικαίωμα για ΔΩΡΕΑΝ εξ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας. Δηλώστε συμμετοχή άμεσα και αποκτήστε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Πληροφορίες: www.easy-education.gr

Επικοινωνία: info@easy-education.gr

Τηλέφωνο: 2311110186 help desk 10.00-17.00