Έκτακτη προσγείωση αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει ένα αεροπλάνο της American Airlines εξαιτίας… ενός θεριακλή επιβάτη.
Ο άνδρας φέρεται να είπε στους άλλους επιβάτες ότι είχε πάρει χασίς, προτού κλειδωθεί μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου και ανάψει τσιγάρο με μαριχουάνα.
Το αεροπλάνο πετούσε από την Αριζόνα προς την Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν περίπου μία ώρα μετά την απογείωση ο κυβερνήτης ανακοίνωσε ότι υπάρχει «ένα θέμα ασφαλείας στο πίσω μέρος του αεροσκάφους», κάτι που απαιτούσε την εκτροπή της πτήσης και την προσγείωση στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Μάλιστα, όπως ακούγεται στο βίντεο, ο πιλότος ζητά από τους επιβάτες να βγουν από το αεροπλάνο για να γίνει εφικτή η απομάκρυνση του άνδρα, που φέρεται να χτύπησε κι έναν από τους άλλους ταξιδιώτες, βγαίνοντας από το αεροπλάνο.
Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας που χρειάστηκε να του περάσουν χειροπέδες και να τον δέσουν σε φορείο για να τον απομακρύνουν.


- Στο νοσοκομείο Γερμανός τουρίστας που τραυματίστηκε σε βουτιά στη θάλασσα στην Χαλκιδική
- Εφιαλτικό 24ωρο με 50 πυρκαγιές: Πρόστιμα «μαμούθ» και 213 συλλήψεις – Ποιες περιοχές είναι σε Red Code
- Οι ΗΠΑ διερευνούν το ενδεχόμενο ρωσικής εμπλοκής σε ιρανικές επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων της CIA στη Μέση Ανατολή







