Σε μία δημόσια κατάθεση ψυχής προχώρησε η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, λίγες μέρες μετά τη συναυλία στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο, η οποία μάλιστα βγήκε «sold out»!

Περισσότεροι από 6.000 θεατές βρέθηκαν στην συναυλία της και την αποθέωσαν ενώ εκείνη ερμήνευσε πολλές μεγάλες επιτυχίες της!

View this post on Instagram

2:15 πμ εδώ στην πρόβα. Μέχρι τι ώρα; Άγνωστο… #katrakeio #simeratovrady #?????

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

Τα συναισθήματα της από εκείνη την βραδιά, αποφάσισε να μοιραστεί η Καίτη Γαρμπή, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους δεκάδες διαδικτυακούς ακολούθους της, μέω λεζάντας που συνόδευσε φωτογραφία της.

Το μήνυμα της Καίτης Γαρμπή

«Καλημέρα!Μόλις σήμερα, 5 μέρες μετά τη Μεγάλη Βραδιά ένιωσα να συνέρχομαι από την υπερένταση, την κούραση, το άγχος και το σοκ μ αυτό που έζησα στις 16/9/2019. Πόσοι φίλοι, πόσοι συνεργάτες, πόσος κόσμος απ όλη την Ελλάδα, ακόμα κι από το εξωτερικό ήρθαν να τιμήσουν τη βραδιά μου! 6000 καρδιές συντονίστηκαν με τη δική μου καρδιά που πλημμύρισε από αγάπη, χαρά, συγκίνηση, δυνάμη, ευγνωμοσύνη, κι όλα μαζι ταυτόχρονα!

Άπειρες στιγμές ένιωσα πως κοιτούσα έναν ένα σας στα μάτια, ακόμα κι εσάς εκεί πάνω στις τελευταίες κερκίδες θέλοντας να σας δείξω μέσα από τα μάτια μου πως αναγνωρίζω την αγάπη σας και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που είσαστε εκεί.

Όλα εκείνη τη βραδιά ήταν αγάπη!!!Τα τραγούδια και οι φωνές όλων μας φτάσανε μέχρι τον ζωντανο ουρανό που κι αυτός ακόμα για να μας δείξει την αγάπη του σα να μας σκέπασε με εκατομμύρια αγγελικές φτερούγες να μας προστατέψει από τη βροχή και το κρύο! Τι μαγική βραδιά!!! …»

View this post on Instagram

Καλημέρα! Μόλις σήμερα, 5 μέρες μετά τη Μεγάλη Βραδιά ένιωσα να συνέρχομαι από την υπερένταση, την κούραση, το άγχος και το σοκ μ αυτό που έζησα στις 16/9/2019. Πόσοι φίλοι, πόσοι συνεργάτες, πόσος κόσμος απ όλη την Ελλάδα, ακόμα κι από το εξωτερικό ήρθαν να τιμήσουν τη βραδιά μου! 6000 καρδιές συντονίστηκαν με τη δική μου καρδιά που πλημμύρισε απο αγαπη, χαρά, συγκίνηση, δυνάμη, ευγνωμοσύνη, κι όλα μαζι ταυτόχρονα! Άπειρες στιγμές ένιωσα πως κοιτούσα έναν ένα σας στα μάτια, ακόμα κι εσάς εκεί πάνω στις τελευταίες κερκίδες θέλοντας να σας δείξω μέσα από τα μάτια μου πως αναγνωρίζω την αγάπη σας και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη που είσαστε εκεί. Όλα εκείνη τη βραδιά ήταν αγάπη!!! Τα τραγούδια και οι φωνές όλων μας φτάσανε μέχρι τον ζωντανο ουρανό που κι αυτός ακόμα για να μας δείξει την αγάπη του σα να μας σκέπασε με εκατομμύρια αγγελικές φτερούγες να μας προστατέψει από τη βροχή και το κρύο! Τι μαγική βραδιά!!! …

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on