Ο «Υπαστυνόμος Ρεξ»προβλήθηκε στην Ελλάδα την δεκαετία του ’90 και αποτέλεσε μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού.

Σειρά περιπέτειας, αυστριακής παραγωγής που γυρίστηκε στην Βιέννη από το 1993 έως και το 2002, είχε ως κεντρικό θέμα την εξιχνίαση εγκλημάτων από τον αστυνόμο Μόζερ, τον οποίο βοηθούσε ένας σκύλος της αστυνομίας, ονόματι Ρεξ.

Βέβαια συνήθεια του αξιαγάπητου τετράποδου ήταν να… «κλέβει» τα χάμπουργκερ του «αφεντικού» του, Μόζερ σε κάθε ευκαιρία!

Την παράσταση από τον πανέμορφο γερμανικό ποιμενικό, που ήταν άριστα εκπαιδευμένο, έκλεβε πολλές φορές το… γοητευτικό «αφεντικό» του, ο αστυνόμος Μόζερ ή κατά κόσμον Τομπίας Μορέττι.

Πως είναι ο Τομπίας Μορέττι σήμερα

Ο «αστυνόμος Μόζερ» παραμένει ακόμα και σήμερα εξίσου γοητευτικός! Το κοινό τον γνώρισε με μακριά καστανά μαλλιά ενώ πολλές λάτρεψαν τα καταγάλανα μάτια του.

Σήμερα, 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς, ο Τομπίας Μορρέττι είναι ακόμα ιδιαίτερα γοητευτικός αλλά χωρίς τα μακριά καστανά μαλλιά του. Αντίθετα τα έχει κόψει πιο κοντά και έχει ανοίξει το χρώμα τους, με κάποιους ξανθούς τόνους.

Δημοσιεύτηκε από Tobias.Moretti στις Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019

Παράλληλα στο λογαριασμό του στο Facebook είναι αναρτημένο ένα στιγμιότυπο από την ταινία Deutschstunde, στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος.

https://www.wildbunch-germany.de/movie/deutschstunde?fbclid=IwAR3dreLQJIO2subKY0TV_rednBz6VCuI8ILaKvzdjKERhG2KvcapVIJGcYA#filminfo

Δημοσιεύτηκε από Tobias.Moretti στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019