Ο Αργεντινός φόργουορντ, Λουίς Σκόλα, ήταν πρωταγωνιστής στη νίκη της Αργεντινής επί της Γαλλίας και πλέον ετοιμάζεται να παλέψει για το χρυσό μετάλλιο κόντρα στην Ισπανία στον τελικό του Μουντομπάσκετ 2019 (15/9, 15:00).
Ερωτηθείς μετά το τέλος του ημιτελικού με τους «τρικολόρ» για το μέλλον του και εάν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 έδωσε μια λακωνική απάντηση, ενδεικτική της προσωπικότητας του.
«Θα παίξω την Κυριακή. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ. Από Δευτέρα δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θα δούμε», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του 39χρονου άσου, ο οποίος ωστόσο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κλείσει την σπουδαία καριέρα του με παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το ερχόμενο καλοκαίρι.
- Κυψέλη: «Είμαστε σε μεγάλο σοκ» – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της 14χρονης που μαχαιρώθηκε από συμμαθήτριά της στο σχολείο
- Ασπίδα απέναντι στους καύσωνες: Η Ισπανία δημιουργεί δίκτυο κλιματικών καταφυγίων
- Αγρίνιο: Eκτός κινδύνου o 9χρονος που κατανάλωσε ψυχοφάρμακα – Συνελήφθη η μητέρα του συμμαθητή που του τα έδωσε







