Για το στιλ της Μαρέβας Μητσοτάκη μίλησε ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας σχολιάζοντας και την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στο Παρίσι, δίπλα στην Μπριζίτ Μακρόν.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας μίλησε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» με όμορφα σχόλια για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν μία τέτοια πρώτη κυρία, που έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα.

Η Μαρέβα έχει φέρει έναν νέο φρέσκο αέρα

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Ζούλιας, σχολιάζοντας την εμφάνισή της στο Παρίσι στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μίλησα για τη συγκεκριμένη εμφάνιση αλλά για το γενικότερο στιλ της Μαρέβας και η αλήθεια είναι μία: έχει φέρει έναν φρέσκο αέρα.

Δεν είχαμε ποτέ μια τέτοια πρώτη κυρία. Από την Αμαλία Μεγαπάνου είχαμε να ασχοληθούμε με το στιλ κάποιας πρώτης κυρίας, πέρασαν 50 χρόνια. Σκέφτηκε το πρωί να βάλει τα χρώματα της Γαλλίας, πήγε και μια χαρά. Σε κάποιους άρεσε, σε κάποιους δεν άρεσε, εκείνη δεν την ένοιαξε καθόλου.

Η Μπαζιάνα δεν ήξερε να ντυθεί

Εγώ δεν αναφέρθηκα καθόλου σε αυτή την εμφάνιση, ούτε θα αναφερθώ. Δεν μπορούμε για μία εμφάνιση που ήταν πετυχημένη ή όχι να κρίνουμε έναν άνθρωπο».

Ο σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε και στο στιλ της συντρόφου του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. «Η Μπέττυ Μπαζιάνα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, πολύ έξυπνη, με επίπεδο, με μόρφωση κ.λπ. Εντάξει, δεν ήξερε να ντυθεί και πήγε από το 2 στο 9-10», δήλωσε.