Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ανατρεπτική κίνηση, βάζοντας στον… πάγο όλους τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.  Μια κίνηση, που θα τον βοηθήσει να… απεμπλακεί από τον πλασματικό κόσμο των social media και θα τον βοηθήσει να «καθαρίσει» το μυαλό του και να επιστρέψει σύντομα σε υψηλές πτήσεις και σπουδαίες επιτυχίες.

Λίγες ώρες μετά τα βίντεο που κυκλόφορησαν στο διαδίκτυο και τον έδειχναν να σβήνει τις εφαρμογές του σε Facebook, Twitter, Instagram και Messenger, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την απόφασή του, αποκαλύπτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

«Ο λόγος που αποφάσισα να το κάνω αυτό είναι για να ανανεωθώ, να έρθω πιο κοντά με ανθρώπους που μετράνε για μένα και όχι να είμαι συγκεντρωμένος σε ανθρώπους που δε γνωρίζω, σε ανθρώπους που δεν έχουμε κάποια σχέση.

Κάνοντάς το αυτό θα έχω περισσότερο χρόνο για τους αγαπημένους μου ανθρώπους, τους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι περισσότερο. Δε νομίζω να το μετανιώσω, γιατί είναι σαν απεξάρτηση… είναι απεξάρτηση.

Είμαι σίγουρος πως θα με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, θα μείνω έκπληκτος αν δεν συμβεί αυτό. Δε ζούμε τις στιγμές και αυτό είναι που με τρομάζει – θέλω να είμαι παρών».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Στέφανου στο twitter για τον αυτοαποκλεισμό του: «Είμαι εκτός, ίσως τα πούμε ξανά σε έναν μήνα ή σε ένα χρόνο. Αντίο παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο 21χρονος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από