Στην βάφτιση της κόρης της αρχισυντάκτριάς της, Αγγελικής Γιαννοπούλου, πήγε η πανέμορφη Κατερίνα Καινούργιου και μάλιστα έγινε η νονά της μικρής Μαλένας!

Η γνωστή τηλεοπτική παρουσιάστρια κατάφερε για ακόμη μία φορά να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων! Για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε bronze απόχρωση που αναδείκνυε τέλεια την ήδη άψογη σιλουέτα της!

Ανάμεσα στους καλεσμένους φυσικά, ήταν και ο Νίκος Μουτσινάς, επίσης παρουσιαστής και καλός της φίλος, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε γενέθλια και δέχθηκε μία γλυκιά σωρεία εκπλήξεων από τους φίλους του!

View this post on Instagram

Εγώ τα γενέθλια μου δεν τα γιορτάζω και δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Αυτά ηταν τα λόγια μου τόσα χρόνια και φέτος αποφάσισε για μένα η ψυχή μου! Τα λάτρεψα τα φετινά μου γενέθλια και οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μια την άλλη! Γέλασα με την καρδιά μου,διασκέδασα σαν να ημουν πενταήμερη και έσβησα παρα πολλές τούρτες! Δεν είναι τίποτα αυτονόητο και τίποτα δεδομένο. Νιώθω ευγνωμοσύνη για ολα τα όμορφα που ζω και ανυπομονώ για αυτά που έρχονται. Οι ευχές σας είναι ένα σύμπαν αγάπης και σας ευχαριστώ τόσο πολύ! Του χρόνου που θα κλείσω τα 23 μου υπόσχομαι να είμαι πιο ήσυχος! ?? #birthday #happy

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on

Μέσα σε αυτές τις εκπλήξεις ήταν και εκείνη της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία του ετοίμασε ακόμα μία υπέροχη τούρτα για τα γενέθλιά του!

Ο παρουσιαστής εμφανώς συγκινημένος πόζαρε με την τούρτα του αλλά και την πρώην συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου, ενώ τα χαμόγελα τους έλαμπαν από χαρά!