Φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την Ελένη Φουρέιρα και την τεράστια επιτυχία των τραγουδιών της σε όλη την Ευρώπη!

Η επιλογή του «Fuego» από τους παραγωγούς της επιτυχημένης σειράς «Elite» του Netflix, η οποία καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, αποτελεί ακόμα μία επιτυχία που επιβεβαιώνει το «άστρο» που έχει η Ελένη Φουρέιρα.

Το τραγούδι με το οποίο η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, κατέκτησε εκπροσωπώντας την Κύπρο, τη δεύτερη θέση στον τελικό της Eurovision 2018 , «έντυσε» μια από τις σκηνές της δημοφιλούς ισπανικής παραγωγής Elite, στο 6ο επεισόδιο του 2ου κύκλου, όπου εκτυλίσσεται ένα πάρτι.

Μάλιστα, η εν λόγω σκηνή γυρίστηκε στο Teatro Barcelo της Μαδρίτης, ένα από τα μέρη όπου η Ελένη Φουρέιρα έχει κάνει εμφανιστεί, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής της περιοδείας, που συνεχίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο.

Δείτε ακόμα – H Ελένη Φουρέιρα πήγε σε… άλλο Level

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα -η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε μία συνεργασία έκπληξη με τον Lil Barty, το «Άλλο Level»- «μαγνητίζει» το Netflix, καθώς τον περασμένο Μάιο, πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό της δημοφιλούς πλατφόρμας για τον τελικό της Eurovision, που ήταν εμπνευσμένο από το «La Casa de Papel» και, για ακόμα μια φορά, έκλεψε, τις εντυπώσεις!

Δείτε ακόμα – Ελένη Φουρέιρα : Πιο σέξι από ποτέ σε Μύκονο και Σαντορίνη