Σαν την οικογένεια και το πατρικό σπίτι δεν βρίσκεις πουθενά!

View this post on Instagram

I am blue da ba di da ba da ? Καλή εβδομάδα σε όλους! #greece #visitgreece ??

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Η Δούκισσα Νομικού μόλις μπήκε στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό από τώρα η ίδια θα αντικρίσει το δεύτερο παιδί της, την κόρη της, για να ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία της με τον καλύτερο τρόπο!

View this post on Instagram

Αύγουστος 2019 ?

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Με αυτό το σκεπτικό η γλυκιά παρουσιάστρια θέλησε να ξεκουραστεί, να χαλαρώσει και να κουρνιάσει στα χέρια της οικογένειας της. Ως λάτρης του Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς φίλους της σε InstaStories.

View this post on Instagram

Sunset lovers ❤️ #babyS #xazomom

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

Γυρνώντας λοιπόν στο πατρικό της, της είχαν μια όμορφη και απολαυστική έκπληξη. Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι η αγαπημένη της γιαγιά έφτιαξε το αγαπημένο της φαγητό. Η χειροποίητη τυρόπιτα είναι η αδυναμία της και ειδικά από τα χεράκια της γιαγιάς της.

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει την τυρόπιτα της γιαγιάς της και, έτσι δεν μπόρεσε να αντισταθεί, και έφαγε όχι ένα, ούτε δύο αλλά… εφτά ολόκληρα κομμάτια! Μάλιστα, δεδομένου ότι ο μικρός είχε την φροντίδα της γιαγιάς και της προγιαγιάς του, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κοιμηθεί και λιγάκι μετά το φαγητό στο παλιό της δωμάτιο!

«Όταν πηγαίνεις στο πατρικό σου σπίτι και η γιαγιάκα σου ετοιμάζει την αγαπημένη σου σπιτική τυρόπιτα…?

Όλα τα κομμάτια που λείπουν τα έφαγα εγώ (εννοείται μόνο γωνίες) Πιστεύεις το παράκανα; (Δες την επόμενη φωτογραφία για να καταλάβεις)», έγραψε στη λεζάντα των λαχταριστών φωτογραφιών της.

Δείτε τις φωτογραφίες: